Halászlé alaplével tisztán
Az alaplébe tehetünk bármilyen, nekünk tetsző halat, én szürkeharcsa gerincet szoktam.
Azáltal, hogy az alaplevet teljesen leszűrjük, egy tiszta, ízletes és nem sűrű, főzelékszerű halászlevet kapunk, és a sok hagyma sem bántja a gyomrunkat, de az ízek benne vannak.
A halászlékocka használata megosztja a szakácsokat, én felvállalom, szoktam használn
nosalty.hu11 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu6 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu11 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu3 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu11 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu13 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva