
Fahéjas meggylekvár házilag – palacsintára és pirítósra is tökéletes
A meggylekvár minden év nyarán visszatér a konyhákba – nem véletlenül.
Savanykás, telt ízvilága egyaránt passzol reggeli pirítósra, palacsintára, de akár süteményekbe is használható.
Ez a recept egy klasszikus, darabos állagú verzió, amiben a meggy karakteres ízét egy leheletnyi fahéj emeli ki.
A tartósítószernek köszönhetően hónapokig eltartható,
prove.hu3 hete
Még több friss hír

Évszázadokon át a királyok és császárok itala volt, ma már a nyár egyik legolcsóbb kedvence
hamuesgyemant.hu1 napja

Felkavaró történet: egy kardiológus szívrohamot kapott, így ismerte fel a tüneteket
mindmegette.hu1 napja

Eddig biztosan rosszul csináltad: kiderült, melyik időpontban a legjobb kávét inni
mindmegette.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó

Budapest–Baja Regatta: A világ leghosszabb egynapos folyami teljesítménytúrája
holmozogj.hu7 órája

Milyen a szeretetnyelved? A születési hónapod elárulhatja
bien.hu8 órája

Nyári szabadság – Jogok és kötelezettségek
karriertrend.hu13 órája

Ismét kanyaroghatnak a patakok – élőhelyek újulnak meg az Őrségben
magyarmezogazdasag.hu4 órája

Mi történt az átlagkeresetekkel? Így számol a KSH
haszon.hu6 órája

A megbocsátás erejével – 6 lépés a párkapcsolati sebek begyógyításához!
lifeandbody.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva