Élek-halok a finom hízott kacsazúzáért: rotyogjon belőle egy jó kis pörkölt
Élek-halok a finom hízott kacsazúzáért: rotyogjon belőle egy jó kis pörkölt A hízott kacsazúzából készült pörkölt nagy kedvenc, amely tökéletesen hozza a magyar konyha gazdag, fűszeres ízeit.
Ahogy a zúza lassan rotyog a zsiradékon, és az illatok elkezdenek terjengeni, már tudjuk, hogy egy igazán laktató és finom étel készül.
Ajánló: Leopárd kalács
erdekesmagazin.hu1 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu19 órája
Töltés
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu9 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu10 órája
Égési sérülés kezelése házilag – mit tegyél rá és mi az, amit tilos?
hovege.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva