Egy apró hozzávaló a tökéletes rántotta titka – próbáld ki te is!
A tojásrántotta az a fajta étel, ami pofonegyszerűnek tűnik, de valahogy mégis rengeteg útmutatást, hacket és receptet generál.
Ám az amerikai séf, J. Kenji López-Alt receptje a legpuhább, legkrémesebb rántottát ígéri egy apró hozzávaló segítségével.
Mi a népszerű amerikai séf titkos trükkje?
A keményítő!
A The New York Timesnak írt cikkéb
hamuesgyemant.hu2 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu7 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu6 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu8 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu10 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva