A zöldség, ami sosem adja fel: a csicsóka visszatérése a modern konyhaművészetbe
Volt, amikor a csicsóka a háborús idők során a puszta túlélés egyik záloga volt, ma viszont a gasztronómia új kedvencének számít.
Ez a szerény külsejű gumó egyszerre múltidéző és modern – tele értékes tápanyagokkal, rostokkal és meglepően sokoldalú ízvilággal.
hamuesgyemant.hu1 hónapja
Még több friss hír
Egy szakács elárulta a legomlósabb sült oldalas titkát: így készítettem el én is
erdekesmagazin.hu18 órája
Teljesen odáig vagyok ezért a süteményért: 5 perc után már mehet is a sütőbe
kertesrecept.hu22 órája
Ezeket kerüld el, ha sokáig akarsz élni: 8 étel, ami lassan tönkreteszi a szíved
mindmegette.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Ebből szórj a reggeli kávédba 1 kanállal és eltűnteti a hasi zsírpárnákat
erdekesmagazin.hu9 órája
Szakaszosan érkezik a havazás, hamarosan fehérbe borulhat a táj
erdekesmagazin.hu11 órája
A tévében nézik a fine diningot, de rántott gombára vágynak
telex.hu18 órája
Az Aldi mindössze 3 999 forintért kínálja a közelgő ünnep lefontosabb kellékét
mindmegette.hu15 órája
Ételfelismerő feladvány: Milyen gomba van a képen?
kvizezz.hu16 órája
A titkos családi recept: mákos palacsinta, amiből soha nem elég
kertesrecept.hu19 órája
Húsmentes wonton leves – tökéletes gyógyír az őszi-téli megfázásokra
prove.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva