A hideg hónapokra: így készül Chile gazdag húslevese, a cazuela
Mindenhol van egy olyan leves, amit az egész országban ismernek.
Chilében ilyen a zöldséges-húsos cazuela, amit jellemzően a téli időszakban szoktak elkészíteni.
Húsként általában csirkét vagy marhát használnak hozzá, a zöldségek között pedig a legtöbbször a tök, a burgonya és a kukorica szerepel.
drive.hu1 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu3 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu9 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu8 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu11 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu12 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva