Zsákban dobtak ki egy félhullára vert kutyát a Teleki téren

A Legfőbb Ügyészség is érintett a Microsoft-botrányban. Lövöldözés tört ki Ráckevén. Több iskolában is csúszik a tanévkezdés az elhúzódó felújítások miatt. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-30 08:59

Forrás: ATV

Zsákba csomagolt, félhullára vert kutyát találtak Józsefvárosban

A főváros VIII. kerületében lévő Teleki téren kutyasétáltatók figyeltek fel egy autók közé dobott mozgó zsákra, amelyből egy pár kilós, félholtra vert yorkshire terrier került elő. Ide kattintva részletes beszámolót találsz az állat állapotáról, valamint megtudhatod, ki a kutya gazdája, és hogyan került az utcára az eb.

A Legfőbb Ügyészség is érintett a Microsoft-botrányban

Végső soron saját ügyében is nyomoz az ügyészség, amikor különösen jelenős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt vizsgálódnak a Microsoft botrányának ügyében – derült ki a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által kiadott adatokból. Sőt, az Igazságügyi Minisztérium is az érintettek között van. A részletekért ide kattints.

Fotó: David Ramos/Getty Images

Lövöldözés tört ki Ráckevén

Csütörtök este rendőrök, mentősök, sőt egy mentőhelikopter is megjelent a ráckevei Bercsényi utca környékén, ahol többen megsérültek egy lövöldözésben.

Több iskolában is csúszik a tanévkezdés az elhúzódó felújítások miatt

Nem mindenkinek fognak időben becsöngetni: több tanintézményben kényszerszünetet rendeltek el, mivel nem sikerült végezni a felújítási munkákkal. A következő cikkben részletes beszámolót adnak az érintett iskolák helyzetéről.

Titokzatos közvélemény-kutatással próbálják lejáratni Karácsonyt

Egy rejtélyes közvélemény-kutató cég telefonon tesz fel Karácsony Gergelyről, az ellenzék főpolgármester-jelöltjéről olyan kérdéseket, mint például ez: befolyásolja-e a választót, hogy Zugló polgármestere Gyurcsány Ferencet akarja csak hatalomra segíteni?

Az egyik törökbálinti ellenzékiből is hirtelen független jelölt lett, és véletlenül valahogy pont a helyi fideszes kampány irányítójához jutott el a titkos kampányanyag

Egymás után jelentik be az MSZP-ből hirtelen kiugrott párttagok, hogy inkább külön indulnak a közös ellenzéki jelölttel szemben az önkormányzati választáson. Törökbálinton viszont egy ennél is érdekesebb véletlen történt: nemcsak kiigazolt az egyik ellenzéki politikus az összefogásból, hanem még a kampányanyag is misztikus körülmények között pont a Fidesz postaládájába vándorolt.

Így oldják meg a 83-as főút halálkanyarjának problémáját

A 83-as főúton közlekedők szerint szinte minden héten árokba borul valaki az útvonal egyik halálos szakaszán, és súlyos balesetek is történtek már a kanyarban. 

Fiktív fakivágásokat állíttatott le Tarlós?

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Külföldről üzent Tarlós, hogy állítsák le a fakivágásokat egy építési területen. Azonban már korábban cáfolták, hogy bármit is terveznének az érintett fákkal

Több évig pereskedhet a BKV az orosz metrószerelvény-gyártóval

Évekig is eltarthat, mire a BKV megkaparinta a több milliárd forintos kötbért a 3-as metró szerelvényeit felújító orosz Metrovagonmastól. Ennek okairól, valamint a per jelenlegi állásáról ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Napokon belül tíz fokot zuhan a hőmérséklet

A jövő hét elején hidegfront érkezik, amely aztán napokon belül az egész ország területén erősen visszaveti a hőmérsékleteket. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Mai nap hírei

Eltűnhet a krumpli Magyarországról

vasarnap.hu3 órája

Istenes Bence sírva vallott az apjával való kapcsolatáról – Istenes László is reagált

femcafe.hu6 órája

Hiába a járvány, a kormány nem enged: teljes kórházi osztályok álltak le

168.hu6 órája

Rengeteg a fertőzött - Ez lett az eredménye az ingyenes budapesti koronavírus szűrésnek

life.hu7 órája

Olyan hír jött A mi kis falunkról, aminek minden rajongó örülni fog

promotions.hu7 órája

Várjuk a járvány végét? Ami aztán jön, rosszabb lehet

mezohir.hu7 órája

Letarolja a Balatont az ország csúcsragadozója

agrotrend.hu8 órája

Kavartak egyet a Néppárt vezetői, hogy a Fidesz ne hagyja ott őket

444.hu12 órája