Will Smith így nyilatkozott a lánchidas táncáról

A színész nem kért engedélyt a hídra mászásra.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-14 10:33

Fotó: Facebook

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalának előadói vasárnap fellépnek a francia-horvát döntő előtti záróünnepségen.

Sajtótájékoztatójukon Will Smith kifejtette, mennyire csodálatosan érezte magát Budapesten az itt töltött hat hét alatt. Természetesen megkérdezték a villámgyorsan híressé vált lánchidas táncáról is:

„Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban” – nyilatkozta a világhírű színész és rapper, aki egyébként nem kért engedélyt a hídra való felmászásra.

#InMyFeelingsChallenge

Last day in Budapest. I woke up #InMyFeelingsI’ma Keep It 💯… I was TERRIFIED up there. That’s why my dance moves is all STIFF! Haha #InMyFeelingsChallenge

Közzétette: Will Smith – 2018. július 12., csütörtök

„Azt hiszem, ez nem törvényes” – mondta is a videójában Smith.

„A Lánchídra történő felmászáshoz és filmforgatáshoz sem Will Smith, sem a stábja nem kért engedélyt az ilyenkor szokásos engedélyezési eljárás keretében a Budapest Közúttól, így az illegális volt, amit maga is elismert videójában. Az amerikai filmszínész ezzel veszélyeztette saját és az arra közlekedők testi épségét is” – jelezte a Blikk megkeresésére Huber Szebasztián, a Budapest Közút Zrt. kommunikációs vezetője.

Mivel az akció a hajnali órákban történt, így a hídmester csak a rendőrségtől értesült róla, akik a bekamerázott híd felvételeit látták. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője így nyilatkozott az esetről:

„Ez önmagában nem szabálysértés vagy bűncselekmény, az viszont vitathatatlan, hogy nagyon veszélyes. Ám a korábban említett okok miatt a rendőrség nem jár el az ügyben, nem nyomoz. Legfeljebb garázdaság miatt indulhatna eljárás, ám mivel a színész cselekedete senkiben nem keltett félelmet vagy riadalmat, ezért ez a tényállás sem áll fenn.”

 

Címkék:

Lánchíd Will Smith

Mai nap hírei

Bombasorsolás: A Barcelonával és a Juventusszal került egy csoportba a Fradi a BL-ben

eurosport.hosszabbitas.hu5 órája

Orbán Viktor: Ma és holnap Brüsszelben védjük a magyarok érdekeit

metropol.hu8 órája

Megnyitották a kiskunhalasi mobil járványkórházat

szeretlekmagyarorszag.hu10 órája

Hatalmas mennyiségű fagyasztott csirkehúst borítottak ki az út szélén

agroinform.hu12 órája

Bomba árat kaptak a Xiaomi új csúcsmobiljai

gsmring.hu14 órája

Szél Bernadett karanténba vonult

budavidek.ezalenyeg.hu14 órája

Eltűnt Koós János özvegye, Dékány Sarolta - Aggódnak a barátok

life.hu14 órája

Szétplasztikázták Olivia Newton-John lányát, már semmi sem eredeti rajta

femcafe.hu17 órája