Sylvester Stallone üzent a visszavonult Bruce Willisnek

Startlap - Startlap
Mind az köztudott, a népszerű színésznél afáziát diagnosztizáltak, ami nagyban ronthatja a beszédkészségét. Bulvárösszefoglaló.

Syl üzent a visszavonult Bruce Willisnek

Sylvester Stallone és Bruce Willis több filmben már biztosan nem fognak együtt szerepelni, a Die Hard színészénél ugyanis afáziát diagnosztizáltak. A hír hallatán Stallone egy csokor közös képüket posztolta az Instagramjára, és üzent is a barátjának. Ha kíváncsi vagy a szavaira, ide kattints.

Az első kép Nagy Ervinről Zámbó Jimmyként

Már javában zajlik a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozat forgatása, amelyben Nagy Ervin alakítja a máig milliók által ünnepelt néhai énekest. A Story magazin egy számítógépes program segítségével megalkotta, hogyan festene a színművész a Király ikonikus frizurájával. Az eredményt itt láthatod.

Chris Rock először szólalt meg az Oscar-pofozkodás óta

Chris Rockot egy rosszul sikerült poén után megpofozta Will Smith a színpadon az Oscar-gála alatt. A humorista most pár mondatban reagált a vasárnap este történtekre. Íme.

A legjóképűbb férfinak jelölték a magyar Jason Momoát

Nemrég Jason Momoa legismertebb európai hasonmásaként mutatta be Megyeri Balázst a Story, most pedig nagy elismerés érte: a világ legnépszerűbb rangsort készítő oldala, a TC Candrel a világ 100 legjóképűbb férfija közé jelölte olyan férfiak mellett, mint Chris Hemsworth, Chris Evans, Charlie Hunnam, Chris Pine, Jensen Ackles, Mariano Di Vaio, David Beckham, Can Yaman vagy épp Jason Momoa, így elsőként képviselheti Magyarországot a férfiak között. Részletek.

Végre bemutatják a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilmet

A forgatás még 2020 elején kezdődött, és a koronavírus-járvány komoly nehézségek elég állította az alkotókat, valamint Hosszút is, hiszen nem voltak úszóversenyek, így kényszerszünetet kellett tartania. Ha érdekel, mikor kerül a mozikba a film, ide kattints.

Elveszítette védjegyét: már nem bírja a whiskyt Ambrus Attila

Ambrus Attila, aki idén betölti az 55. életévét, úgy érzi, sok szempontból már nem a régi, ma már csak hátránya származik abból, ha kicsit felönt a garatra. A Viszkis a Borsnak arról is beszélt, sokat foglalkoztatja az elmúlás gondolata, és már azt is kitalálta, milyen temetést szeretne, miután befejezi a földi pályafutását. Részletek.

Híres kollégája vágta el Postásy Júlia karrierjét

Postásy Júlia most ünnepelte 67. születésnapját, és ez alkalom miatt felidézte a régi szép időket. A Puszi-Nyuszi és Miú, Mi újság? című slágerek énekesnője azt mondja, nem énekelne újra, és bár önszántából vonult vissza, azért kis lökést is kapott hozzá, mégpedig egy “tekintélyes zenésztől”. Részletek. 

Újabb műtét elé néz Rékasi Károly


MTI Fotó: Illyés Tibor

Az RTL Reggeli műsorában járt Rékasi Károly, ahol mesélt korábbi műtétjeiről és arról, hogy még mindig vár rá egy operáció. Ennek ellenére saját bevallása szerint jól érzi magát a bőrében. Az interjúért csak ide kell kattintani

Így él a Milli Vanilli életben maradt tagja

A kilencvenes évek egyik legnagyobb popbotránya fűződik a Milli Vanilli nevéhez. A duó egyik tagja, Rob Pilatus élete tragikusan fiatalon ért véget. De mi történt Fab Morvannel? Innen azonnal kiderül.  

Hamis videóra kényszerítették a Pussy Riot tagját

Rita Flores azt állítja, hogy erőszakkal és börtönnel fenyegették, hogy elkészítse a Lukasenkát támogató videót. A sztorit ez a cikk mutatja be részletesen. 

 

 

 

Címlapkép:   Jeff Kravitz/FilmMagic

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Elhunyt Zámbó Jimmy édesanyja

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...