Kiemelt Hírek 2020. január 11.

Wichmann Tamás: A gyógyulásomra már semmi esély

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2020. január 11.
Szomorúan vallott a magyar sport egyik legnagyobb legendája. Heti bulvárösszefoglaló.

Wichmann Tamás: A gyógyulásom esélye nulla

A kilencszeres világ-, háromszoros Európa-bajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes kenusnál 2017 őszén fedeztek fel rákot az orvosok. Mostani állapotáról nyilatkozott a legenda – ha te is kíváncsi vagy rá, akkor csak ide kell kattintanod. 

“Mindenki remegett a zokogástól” – Gesztesi temetéséről vallott Galambos Lajos

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Szűk családi körben, titokban temették el csütörtökön Gesztesi Károlyt a budakalászi temetőben. Galambos Lajos lehunyt szemmel, nehéz szívvel zenélt az 56 évesen elhunyt színész temetésén. A Bors beszámolójából az is kiderül, hogy Liptai Claudia összeomlott volt férje búcsúztatásán.  A rajongók január 13-án, hétfőn vehetnek tőle búcsút – a megemlékezés helye ebből a cikkből tudható meg.  

“A mának élt, és ledózerolt mindenkit” – Zámbó Jimmy volt szerelme megszólalt

Háfra Mari a nyolcvanas években volt Zámbó Jimmy nagy szerelme, de már 30 éve férjnél van, és két fiú boldog édesanyja. Az egykori modell több év után megtörte a csendet, és mesélt az elhunyt zenészről és kapcsolatukról.

Batiz András váratlan őszinteséggel vallott mentális betegségéről: “Három hónap alatt (…) egészen pontosan 275 darab gyógyszert vettem be”

Az egykori tévés kommunikációs céget alapított, és egyik előadásán számolt be pszichés problémáiról, amelyek végül három hónap kényszerszabadsághoz vezettek.

Váratlan bejelentést tett Harry és Meghan Markle – itt a királyi palota reakciója

Getty Images Europe

Szerdán bombaként robbant a hír, hogy Harry herceg és Meghan hercegné lemond szenior királyi rangjáról, hogy függetlenedjen és Amerikába költözhessen. Az elmúlt két napban – kis túlzással – minden hír a „renitens” párról szól. Lapértesülés szerint döntésük bejelentése óta Harry herceget nem engedik a királynő közelébe, erről itt olvashatsz. Ebből a cikkből az derül ki, hogy Meghan hercegné már le is lépett Kanadába. Egy másik beszámoló szerint Harry herceg évi 850 millió forintot bukhat, ha nem engedelmeskedik apjának. Ráadásul váratlanul eltávolították Meghan és Harry viaszszobrát Madame Tussaud panoptikumából. Erről itt olvashatsz bővebben.

“Ennél a képnél soha nem tudok szebbet csinálni” – Nánási Pál olyan fotót posztolt, amitől neked is eláll majd a szavad

Nánási Pál családjával Zanzibárra utazott, ott készült az a fénykép, ami a fotós szerint a legszebb, melyet valaha készített. Nánási egyik legkedveltebb fotóalanya saját felesége, de ezúttal nem őt kapta le kamerájával. Milyen fotóról van szó? Kattints ide, és kiderül.

Hódi Pamela szájfeltöltésén kiakadtak a rajongók – szerintük túltolta a modell

Hódi Pamela valóban feltöltette a száját, vagy ez csak optikai csalódás? Döntse el mindenki maga, itt látható az ominózus fotó.

Videón, ahogy Tom Hanks sírva mond köszönetet életműdíjáért a Golden Globe-on

Vasárnap este rendezték meg a 77. Golden Globe-gálát, amelyen számos érdekes dolog történt, de mégis egyértelműen Tom Hanks szállította az esemény csúcspontját. Hanks munkásságát életműdíjjal jutalmazták, amitől könnyekig hatódott, miközben átvette az elismerést. A jelenet annyira meghatóra sikeredett, hogy még Dwayne Johnson, vagyis a Szikla is kiposztolta videón. A felvételt ebben a cikkben nézheted meg.

Börtönbüntetése elengedéséért cserébe meghökkentő információkkal állt elő egy új tanú VV Fanni eltűnéséről

A büntetőper tegnapi előkészítő tárgyalásán az ügyész jelezte, hogy érkezett egy levél egy elítélttől, aki a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlóval közös cellában ülhetett több héten át. A férfi értékes információkat kínált cserébe azért, hogy elengedjék börtönbüntetését. Amennyiben az általa állított dolgok igazak, ez valódi fordulatot hozhat az ügyben. Novozánszki családjának jogásza szerint ugyanakkor valami nagyon nem stimmel. Ha érdekel, milyen részleteket közölt a titokzatos tanú, és hogyan vélekedik minderről az ügyvéd, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ne hagyd ki a hét legfontosabb közéleti eseményeit sem

Csak egyetlen kattintásra az elmúlt napok legérdekesebb hírei.

Keresés az oldalon