Kiemelt Hírek 2019. augusztus 03.

Völgyi Zsuzsi vallott házassága elképesztő, mesebeli történetéről 

bubba Kiemelt Hírek 2019. augusztus 03.
Liptai Claudia humoros fotómontázson mutatja be bikinis teste metamorfózisát. Szabó Győzőt könnyekig hatódott a drogos éveiről szóló film forgatásán. Kiderült, miért kell nélkülözniük a hallgatóknak Sebestyén Balázst. Medveczky Ilona a szerelmeiről mesélt. Heti bulvárösszefoglaló.

 

“A mi megismerkedésünk tényleg mesébe illő volt” – mondja férjéről Völgyi Zsuzsi, és kicsit sem túloz

Völgyi Zsuzsi és férje két nappal ezelőtt ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat, és az énekesnő talán ennek apropóján mesélte el a megismerkedésük majdhogynem hihetetlen történetét. A 19 évvel ezelőtt kezdődött romantikus históriát erre a linkre kattintva ismerheted meg.

“Könnybe lábadt a szemem, miközben a jelenetek felvételét néztem” – Szabó Győzőt nagyon megrázta a függő éveiről szóló film forgatása

Szabó Győző Toxikóma címmel könyvet írt szerhasználatáról, amelynek filmes adaptációját már forgatják Herendi Gábor rendezésében. A munkát pont a legerősebb drogos jelenetekkel kezdték, a felvételeken Szabó Győzőt teljesen elöntötte az érzelmek hulláma. Ebben a cikkben a színész elmeséli, hogyan éli meg azt, hogy filmre viszik az életét, és azt is megtudhatod, kik alakítják a főbb szerepeket, például Szabó Győzőt és Csernus doktort.

Liptai Claudia humoros fotómontázson mutatja be bikinis teste metamorfózisát

Biológia órán volt egy kép a falon az emberi törzs fejlődésről. Nekem évről évre ez az. A törzsem és a bal karom is szépen fejlődik. Meg a drága kisfiam. Csak használati utasításnak: a jobb oldali az idei.

– írta Liptai Claudia a friss fotómontázsa alá, amelyen négy nagyon hasonló, valójában mégis radiálisan különböző bikinis képet tett egymás mellé. Ami nem változott a több év alatt készített képeken, az a póz, és a fürdőruha feketesége, a műsorvezető teste viszont eléggé átalakult. A fotóért ide kattints.

Egy titkos projekt miatt kell a hallgatóknak nélkülözniük Sebestyén Balázst

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reggel 5!😊Indulnk!😊🤣#tekerunk#iranymezotur#azthittemviccelnekdenem😊#ebikekkalkonnyu #radweltmk

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Lesznek még ilyen napok. A hallgatóknak is mondom, mert eddig nem mondtam, néhányszor később fogok jönni, és olyan is lesz, amikor nem jövök

– közölte Sebestyén Balázs, amikor arról faggatták, miért nélküle ment le a péntek reggeli adás a rádióban. A műsorvezető valami újdonságon doglozik, amelynek minden részletét még nem fedték fel, de már így is sok izgalmas információt elárultak a következő cikkben.

Dér Heni nagyon viccesen és szuperlazán reagál arra, hogy állandóan a kis mellei miatt támadják

Már az iskolában rákezdtek Dér Heni pici melleinek az ekézésére, és a dolog azóta sem maradt abba, az énekesnőt rendszeresen gúnyolják. Őt azonban ez cseppet sem zavarja, egy tök jó viccet csinál az egészből. Kattintás után elolvashatod Dér kifejezetten humoros előadását a cicikálváriáról.

“Nagyon jól tettem, hogy nem szültem gyereket” – Medveczky Ilona őszintén vallott abortuszáról és arról, hogy mennyire nem érintették meg a férfiak, és kik voltak azok, akik mégis közel férkőztek hozzá

Mindig volt mellettem valaki, akit eltűrtem

– mondja Medveczky, amikor arra a kérdésre reagál, hogy mennyire társfüggő. Hát ebből a válaszból mindenki számára egyértelmű, mennyire nem az. Éppen ezért érdekes, hogy kik voltak azok, akik mégis megérintették a szívét, illetve ki volt az egyetlen férfi, akivel össze is költözött. Igaz, vele se teljesen úgy, ahogy az másoknál szokás.

Forrás: TV2

Ahogy az is nagyon tanulságos, mi alapján válogatott a férfiak között a művésznő, aki a szerelmi élete meséjét egészen fiatal korától, az első fiútól kezdte, aki rögtön teherbe is ejtette. A gyermek soha nem született meg, és Medveczkyt hallgatva végül megértjük, hogy ez így van jól. A beszélgetést videón is megnézheted, de akár egy gyors szöveges összefoglalót is elolvashatsz róla, ha megnézed ezt a cikket.

Épp kezdtünk aggódni, mire Kiszel Tünde végre megmutatta magát augusztusi naptárlányként, és már szinte nem is rontotta el annyira

Ebben a hónapban Kiszel kicsit elcsúszott a szokásos falinaptáros fényképével, de ami késik, nem múlik: péntek késő este végre befutott Miss Augusztus, vagyis Kiszel Tünde, aki erre a csodás hónapra Jázmin hercegnő bőrébe bújt. A fotó érdekessége, hogy nem egyedül pózol, hanem egy lelkes Aladinnal, na meg az, hogy most szinte nem is sikerült olyan rosszul a felvétel. De nem akarunk helyetted dönteni, nézd meg a képet ezen az oldalon!

Demcsák Zsuzsa a házasságával tör újra a csúcsra

Minden napra egy alma, az orvost távol tartja – szól a mondás, de most már valaki azt is elárulhatná, hogy Demcsák Zsuzsát mivel lehet távol tartani. A műsorvezető ugyanis, miután feszes tempóban összehozott magának egy házasságot, gyorsan Magyarországra költöztette indiai férjét, és azóta a nem áll le a félelmetes médiagépezet. De hogy ne fulladjunk bele a frigybe, csak két történést emelnénk ki erről a hétről. Először is Demcsák és Krishan első közös interjúját, amelyet itt találsz. Ezen kívül pedig Demcsák beszámolóját arról, miként fogadták szülei az új családtagot, plusz Krishan szerelmi vallomását – ha ez utóbbi érdekel, akkor itt folytasd az olvasást.

Vajna Tímea exkluzív interjújában csak azt az egy dolgot nem árulta el, hogy igazából nem egyedül él

Férje halála óta először adott interjút Vajna Tímea, aki egészen durván megtörten, zokogva beszélt azokról a kérdésekről, amelyet mindenkit foglalkoztattak a kormánybiztos halála óta. Például arról, hogy valójában milyen is az anyagi helyzete, de még arról is, élt-e nemi életet férjével. Azt azonban, hogy a hatalmas rózsadombi villában nem egyedül él, csak a riport után mesélte el egy újabb nyilatkozatában. Ha lemaradtál ezekről, akkor a hosszú interjútitt, azt pedig, hogy kivel él az özvegy, itt tudod megnézni.

Whoopi Goldberg már megríkatott egy fiatal színésznőt, most Mariah Carey testére tett egy durva megjegyzést

A 21 éves Bella Thorne kénytelen volt közzétenni meztelen képeit, ugyanis hackerek megszerezték a felvételeket, és megzsarolták a színésznőt. Több se kellett Whoopi Goldbergnek, aki közölte, hogy ebben az ügyben Thorne a hibás, és ezzel annyira összetörte a fiatal amerikai kolléganőjét, hogy az zokogva üzent neki

Fotó: Dave Kotinsky/Getty Images

De ez feltehetően nem szegte Goldberg kedvét, mert a napokban a View című műsorban Mariah Carey testét vette célkeresztbe, és egyáltalán nem bánt vele kesztyűs kézzel. Ebből a cikkből kiderül, hogyan alázta meg Whoopi Goldberg az énekesnőt.

Keresés az oldalon