Völgyi Zsuzsi házasságát a kijárási tilalom mentette meg

Startlap - Startlap
Az énekesnő tavasszal jelentette be, hogy elköltözött férjétől, aztán a minap mindenki legnagyobb megdöbbenésére már ismét együtt volt a család. A járványellenes intézkedéseknek köszönhetően fordult jóra az életük. Bulvárösszefoglaló.

Völgyi Zsuzsi házasságát a kijárási tilalom mentette meg

Az énekesnő tavasszal jelentette be, hogy elköltözött férjétől, aztán a minap mindenki legnagyobb megdöbbenésére már arról adott hírt, hogy ismét együtt van a család. Most kiderült, hogy a járványellenes intézkedéseknek köszönhetően fordult jóra az életükBővebben.

VV Miló Afrikában forgatott filmet a koronavírusról

Gyukin Milovan, aki még a hazai reality műsorok hőskorában erősítette a Való Világ csapatát (és került ki győztesként a villából), az elmúlt években sem távolodott el a tévézéstől, csak a kamera másik oldalára állt. Filmes pályafutásáról a Reggeli stúdiójában beszélgettek. Ide kattintva videón nézheted meg az interjút, de akár el is olvashatod a legérdekesebb részeket.

Élő adásban köszöntötte fel Lakatos Márkot az anyukája a születésnapján

A stylist 44 éves lett január 15-én, és fogalma sem volt róla, hogy a Reggeli adásába bekapcsolják az anyukáját. Sikított is egy nagyot, amikor meglátta a mamát a képernyőn, akinek amúgy előző nap gyakorolnia kellett a vidócsetet. Az egész beszélgetés nagyon kedves volt, Lakatos Márk szemmel láthatóan mélyen meghatódott. Íme.

Kiderült, hogyan képes Katalin a karantén alatt is megtartani nádszálvékony alakját

Fotó: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

A brit királyi család egyik szakértője elárulta, hogyan lehetséges az, hogy Vilmos herceg felesége több mint 15 éves közéleti pályafutása óta változatlanul tartja karcsú formáit. Katalint még a hájszempontból olyan kínos következményekkel járó karantén sem kerekítette ki. Mi a titka? Innen kiderül.

Kálid Artúr szerepet kapott a Barátok köztben: Első hallásra merésznek tűnt, hogy épp én alakítok katolikus papot

Az 50 éves színész felesége, Murányi Tünde a széria egyik oszlopos tagja, de nem csak a közös munka miatt különleges a feladat Kálid Artúr számára. Ha kíváncsi vagy, miket mesélt a szerepről, akkor ezt a cikket olvasd el.

Delhusa Gjon dalt írt a koronavírusról

A több hétig tartó októberi kórházi kezelése óta továbbra is folyamatos orvosi felügyelet alatt álló Delhusa egy pozitív kicsengésű szerzeményt készített a kétmillió halálos áldozattal járó járványról. Videó és további részletek itt.

Köllő Babett nagy váltásra készül: “Nem tudom, mi lesz velem!”

A luxusfeleségnek komoly televíziós tervei vannak, amelyek megvalósításában Demcsák Zsuzsa a személyi trénere. Köllő Babett szilveszterkor debütált, amire nagyon büszke, a továbbiakban várja a felkéréseket. Miről van szó? Köllő Babett elmondja ebben a cikkben.

Exkluzív interjú készült Szigeti Ferenccel

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Karthago alapítója tavaly decemberben, 71 éves korában válhatott nagypapává. A Best magazin podcastinterjúi sorában ezúttal Szigeti Ferenccel társalogtak, aki unokája első képeit nézve felidézte régi, izgalmas gyerekkori emlékeit. Ha szeretnéd meghallgatni a teljes beszélgetést, akkor erre a linkre kattints.

Kardos Eszter péntek este eltűnik a Barátok köztből

Még egy hírünk van a mai napra a nyáron végleg véget érő RTL-es napi sorozatról. Kardos Eszter a Reggeli pénteki adásában árulta el, hogy gyakorlatilag bármelyik pillanatban megszülhet. Videó és további részletek itt.

Steve Irwin várandós lánya újraalkotta szülei babaváró fotóját, nagyon aranyos végeredménnyel

Bindi Irwin, a férje és a hatalmas pocak egy 20 éves képet rekonstruáltak, amin a legendás krokodilvadász akkor készített, amikor felesége Bindi öccsével volt terhes. Az egymillió lájkot érő fotót ebben a cikkben nézheted meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Csollány Szilvesztertől búcsúzik a tornasport: "Fojtogat a...

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...

képcím

Eljegyezték Tóth Verát – megmutatta gyémántgyűrűjét az...