Voksán Virág: Nem a külsőn múlik, hogy milyen anya leszel

A kihívó megjelenéséről híres DJ-t nem mindenki tudja elképzelni anya szerepben.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-13 18:23

Fotó: Facebook

Voksán Virág kezét decemberben kérte meg vőlegénye, és miután januárban eldöntötték, hogy szeretnének gyermeket, rögtön sikerült teherbe esnie. A DJ kedden jelentette be, hogy már az ötödik hónapban van, és habár az első trimesztert súlyos rosszullétek kísérték, szerencsére már jól érzi magát.

A kismama sokáig fel se fogta, hogy tényleg babát vár, de úszik a boldogságtól, és még attól se tart, hogy esetleg meghízik. “Úgy gondolom, hogy hála istennek elég jó a genetikám. Világ életemben sokat sportoltam, ha most felszalad pár kiló, azt szerintem nekem nem fog sokáig tartani leadni” – fogalmazott Virág, akit sokan nem tudnak elképzelni édesanyaként.

Azért lehet ez az embereknek most nagyon kontrasztos, mert a média mindig próbált engem úgy beállítani, hogy a dögös DJ, akit sose tudnak elképzelni anyaszerepben, mert máshogy néz ki. Valljuk be, hogy a sztereotípiák erősen dolgoztak mindig. De szeretném eloszlatni a kétségeket, mert kivételek igenis vannak. Nem a külsőn múlik, vagy az ember hivatásán múlik az, hogy milyen anya lesz, mert sosem lehet tudni, hogy az emberből miket hoz ki, milyen érzelmeket vált ki az, amikor megtudja, hogy kisbabát vár

– mondta a Mokkában Voksán, aki szerint mások is látják rajta, hogy pozitív változásokat indított el nála a terhesség.

Hozzászólások