Kiemelt Hírek 2018. november 08.

'Visszahúzott az életbe a családom' - szívműtét és 5 hét kóma után újra műteni kell Boros Lajost

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 08.
Konditeremmel és hízókúrával erősíti magát a következő operációra.

Három szívbillentyűt cseréltek ki Boros Lajos mellkasában, aki a műtét után öt héten keresztül kómában feküdt. A rádiós megpróbáltatásai azonban nem értek véget, ugyais minél előbb meg kell operálni a prosztatáját.

Boros prosztatájával évek óta gond van, de az újabb beavatkozásra egyelőre várni kell, mivel erősen legyengült, és még szedi a vérhígítót is szedi – napi 16 szem tabletta mellett. A műtéti hegek gyógyulását átaludta, most pedig már konditerembe jár és hízókúrázik. Családja viszont nagyon nehéz helyzetbe került, amíg a rádiós öntudatlanul feküdt heteken át.

Döntési helyzetbe is kerülhettek, mert egy darabig semmi sem volt biztos. Ez az én hibám volt, de egyszerűen nem is számoltam ilyesmivel, ahogy végrendeletet sem írtam. Nem fogtam fel olyan súlyosnak az egészet. Nem halni készültem, hanem egészségesen élni. Tulajdonképpen Vali kezébe tettem az életemet, mert voltak kétséges napok, percek, amikor alig volt esélyem a túlélésre

– magyarázta a Blikknek Boros Lajos, aki a közeli konditerem legidősebb testépítője.

Amikor hazakerültem, még alig tudtam megállni a lábamon. Az ötheti kóma miatt legyengültek az izmaim, az emésztésem, nyolc kilót fogytam. Most viszont büntetlenül ehetek mindent, amit eddig nem Napi 16 perc futópad, persze, sétálva, ezt egy percekkel növelhetem, mellé egy kicsi kerékpározás, utána az edzővel csocsózok egy kicsit, de járok gyógytornára is!

 

Amíg a műsorvezető aludt, családja végig mellette volt. Felesége, Vali, valamint három fia, Dénes, Dani és Dávid.

Valósággal visszahúzott az életbe a családom.

 

Keresés az oldalon