Boros Lajos öt hétig kómában feküdt szívműtéte után - felesége hangjára ébredt

Startlap - Startlap
'Az én terveim között az szerepelt, hogy szerdán befekszem, felébredek csütörtökön.'

Súlyos szívműtéten esett át júliusban Boros Lajos, aki sokáig nem is beszélt állapotáról, azonban több hónapos hallgatás után végre megtörte a csendet.

„Nagyon kemény heteken, hónapokon vagyok túl. Azt tudtam, hogy komoly műtét vár rám, és a gyógyulási folyamat sem lesz könnyű. Az operáció után intenzív osztályra kerültem, sokáig csak a családom látogathatott. Sosem voltam ágyban fekvő típus, de most erre volt szükség” – nyilatkozott pár nappal ezelőtt a rádiós a Ripostnak.

Ekkor még nem árulta el, hogy pontosan mi történt: a műtét után öt hétre kómába került.

„Az én terveim között az szerepelt, hogy szerdán befekszem, felébredek csütörtökön, akkorra megműtötték a szívem három billentyűjét, és ettől kezdve egészséges leszek, már csak gyógyulgatnom kell” – mondta a Storynak. De csak öt héttel később ébredt felesége, Vali hangjára.

„’Lackó, itt van az egész család…’ Erre emlékszem, aztán visszazuhantam a semmibe, de a végén mégiscsak magamhoz tértem. Hogy az öt hét alatt mi történt velem, arról fogalmam sincs. Egy lázálmomra viszont emlékszem.”

A műsorvezető szerint családja kitartása, segítsége miatt sikerült felébrednie. Az öt hét fekvés megviselte fizikailag is, először felülni is alig tudott, majd gyakorlatilag járni is újra kellett tanulnia.

Boros úgy tervezi, november közepén visszatér a hallgatóihoz.

Ez is érdekelhet

képcím

Blikk: Palik László és a TV2 nem békésen vált el egymástól

képcím

Karácsony Gergely egy videóban kritizálta Orbánt és a DK-t

képcím

Térképre rajzolták, mi fog történni a bolygóval a...