Vilmos herceg nyílt levélben üzent Harrynek

Úgy tűnik, lassan tényleg rendeződik a kapcsolatuk. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-05-16 14:22

Fotó: Toby Melville - WPA Pool/Getty Images

Vilmos herceg nyílt levélben üzent Harrynek

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt állítjuk, Harry és Meghan gyors és minden előjel nélküli kiválásával eléggé megromlott a két royal testvér, Harry és Vilmos kapcsolata. Most azonban egy olyan, gesztus értékű üzenetet látott napvilágot, ami már az enyhülés jeleként is értelmezhető – idekattintva te is megtudhatod miről is van szó.

Gryllus Dorka 47 évesen újra terhes, itt az első pocakos fotó a színésznőről

Határtalan a boldogság Gryllus Dorkánál és Simon Kornélnál, 9 év várakozás után érkezik Soma kistestvére. A szülők őszre várják a babát, akinek már a neme is kiderült, sőt a nevét is elárulták. A fotóért és további információkért ide kattints.

Megrázó interjú Szilágyi Istvánnal két héttel a halála előtt – a videón a fia is feltűnik

Két héttel azelőtt, hogy fia meggyilkolta otthonában, egy tévéstáb kereste fel a színészt. A felvételt immár fájdalmas nézni, Szilágyi István ugyanis halvány derűvel az arcán arról beszélt a látogatóinak, hogy olyan életre vágyik, amelyben még van öröm. A fia többször megpróbálta megakadályozni az interjút. A beszélgetést ide kattintva nézheted meg videón.

Gáspár Laci majdhogynem az ujjain számolta alsós fia matekháziját, de inkább úgy döntött, a feladat a hülye

Gáspár Laci mindent megtett, hogy segítsen fia matematika-házifeladatában. Az elemekről szóló valószínűségszámítási példához még gyakorlati szemléltetést is alkalmazott: konkrétan elővett egy lámpát meg 8 elemet, és elkezdte egyesével próbálgatni őket. Így se volt képes eljutni a megoldásig, tehát inkább levonta az egyértelmű konzekvenciát, miszerint a feladat hülye. Annak viszont nagyon örült, amikor a kisebbik fiának sikerült fényt csiholnia az eszközből, mivel neki még ez se jött össze. A jelenetről van videó, íme.

Magas, sportos férfi lehet Rogán-Gaál Cecília új párja

Az egykori politikusfeleség az Instagramon tett közzé egy több mint érdekes fotót. Ha te is látni akarod, jogi okokból kettőt kell kattintanod, de megéri a fáradságot. Ide kattints először.  

Schmuck Andor brutálisan lefogyott, miután egy kislány kövérnek nevezte

Az új év új étrenddel indult Schmuck Andor számára, és ez durván látványos eredményeket hozott. Schmuck a Facebookon fotókon mutatta meg, hol tart a nagy átalakulásával, és majdnem olyan érdekes az is, amit a képek kapcsán elmesélt: megosztotta, mi vette rá a fogyókúrára. A fényképek és további részletek itt találhatók.

Kiszel Tünde lánya bekerült az olasz Vogue magazinba, gyönyörű a fotó

Hunyadi Donatella évek óta próbálkozik a modellkedéssel, amivel kapcsolatban édesanyja amikor csak lehet, büszkélkedik. Ezúttal nyomós oka volt rá, hiszen Donatella a leghíresebb divatlapig jutott és csodaszép képet lőttek róla a fotósok. Íme.

Gombos Edina irtó cuki videót közölt arról, ahogy férje a gyerekeik fogát mossa

Gombos Edina és férje, Alberto évekkel ezelőtt költöztek ki a gyerekekkel együtt Floridába, ahonnan visszajönni eszük ágába sincs, de szorgosan közvetítik családi életüket a magyar közönség felé. Ez a videó azonban, amelyen Alberto a gyerekek fogát mossa, és nem kevés ellenállásba ütközik, tényleg kivéltelesen aranyosra sikerült.

Koltai Róbert megmutatta párját, és közös exkluzív interjút adtak

Már három és fél éve tart kapcsolatuk, Koltai Róbert azonban eddig sosem beszélt párjáról. Gaál Ildikóval együtt élnek, de hosszú út vezetett idáig: a munkakapcsolatuk alakult előbb barátsággá, majd szerelemmé. Erre a linkre kattintva egy közös podcastinterjút hallgatgatsz meg a párral a megismerkedésükről, a közös munkáikról, a családjukról és a demenciáról. Ha szeretnéd megnézni, hogy festenek együtt, akkor íme egy fotó.

Sanszos, hogy Erzsébet királynő karanténja akár örökké is tarthat

A 94 éves uralkodóra fontos szerepére és idős korára való tekintettel sokkal szigorúbb szabályok vonatkoznak, mint az átagemberekre. A témáról bővebben ebben a cikkben írnak.

Mai nap hírei

Hiszik vagy sem, az emberek többségének tetszik az ötlet, hogy kapjanak egy nagy rakás pénzt

444.hu7 órája

Kate Middleton és az amerikai First Lady első találkozása nem is sikerülhetett volna sikkesebbre

glamour.hu10 órája

Leöntötték a Horthy-szobrot, amit szombaton avatnának

demokrata.hu13 órája

10 értelmetlen házimunka, ne pazarlod rá az időd!

eletforma.hu16 órája

Hány nyugdíjas van hazánkban és mennyi a nyugdíjuk átlagos nagysága?

profitline.hu16 órája

Van egy kis gond a magyarországi klímákkal: ezt jobb ha tudod, mielőtt beüt a kánikula

penzcentrum.hu16 órája

Újabb hidegfront! A záporokkal, zivatarokkal erős szél is érkezik

agroinform.hu18 órája

Gomb nélküli telefon jön a Samsungtól

digitalhungary.hu18 órája