Világraszóló lakodalmat tart a hétvégén Liptai Claudia és Pataki Ádám

Startlap - Startlap
A pár egy titkos szertartás keretében csütörtökön kelt egybe.

Egy év jegyesség után Liptai Claudia és cukrász kedvese, Pataki Ádám csütörtökön délelőtt, a legnagyobb titokban házasodott össze egy polgári szertartás keretében, a két tanú és a legszűkebb rokonság körében. Az esküvőn a gyűrűket másfél éves közös gyermekük, Marcell vitte oda a párnak.

Bors értesülései szerint a nagy eseményt szombaton egy hatalmas lagzi keretében ünneplik meg baráti körben, egy vidéki kúria kertjében. Az elegáns, kétnapos rendezvényre több, mint száz vendéget hívtak, köztük rengeteg hazai közszereplőt, ezért szigorú biztonsági intézkedésekkel szavatolják, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

A lap tudni véli, hogy a parti környékét lezárják, és senkit sem engednek a helyszín közelébe profi fényképezőgéppel, valamint a vendégek több órával a lakodalom előtt érkeznek, hogy csak a már előre lefoglalt szobáikban öltözzenek majd át.

A ceremóniamester Claudia egyik régről ismert kollégája lesz TV2-ből. A pár nászajándékot nem kért, így menyasszonytánc sem lesz. A vendégsereg ifjú tagjait egy animátor fogja szórakoztatni az este folyamán, másnap reggel pedig villás-pezsgős reggelit adnak majd a meghívottaknak.

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros...