Videón, ahogy Will Smith fura táncot lejt magyar népzenére

Startlap - Startlap
Nem tehetett mást, mert egy német tévéstáb prímással érkezett a budapesti sajtótájékoztatóra. Bulvárösszefoglaló.

Will Smith népzenére táncolt, de nagyon furcsán – videó

Csütörtök délután a Four Seasons Hotelben Will Smith egy rövid sajtótájékoztatót adott, amelyről két cikket is a figyelmedbe ajánlanánk. Egyrészt egy német tévéstábnak sikerült összehozni egy igen különös jelenetet: odavittek egy hagyományos, népzenét játszó zenekart prímással együtt, Will Smith pedig egy furcsa táncot lejtett a magyar dallamra. Íme mindez videón.

Aztán Ebben a cikkben azt olvashatod el, miket mondott Will Smith az újságíróknak. Főként a Gemini Manről és a munkájáról beszélt, plusz Budapest is szóba jött, meg az, milyen problémákat okozott számára a magyar nyelv.

“Bútifulsz, mama” – pompás angoltudással próbálta felszedni ázsiai szállásadóját apja számára Gáspár Zsolt

A TV2 ázsiai celebrealityje már eddig is szállított néhány remek pillanatot a nézők számára, ezúttal Gáspár Zsoltinak, meg az ő szuper angoltudásának hála egy újabb fantasztikus jelenettel bővült ez a sor. Gáspár lelkesedését egyáltalán nem törte meg, hogy elég szolíd idegen nyelvű szókinccsel rendelkezik: igyekezett ezzel a néhány kifejezéssel rávenni az őt és Evelint éjszakára befogadó nőt, hogy hazamenjen velük Magyarországra az apjához.

Nem mindennapi nyíltsággal mesélt tomboló alkoholizmusáról Molnár Gusztáv, aki majdnem a családját is elvesztette az ital miatt

2017. június 8-án ittam utoljára

– mondja Molnár Gusztáv, akinek az életében ez egy igen jelentős dátumnak számít, mivel alkoholizmussal küzdött, olyannyira, hogy erre majdnem a házassága is ráment. Függő időszakáról és arról, miként sikerült letennie a poharat, kattitás után olvashatod el Molnár őszinte beszámolóját.

“Szépen lassan azt vettük észre, hogy elhidegült tőlünk” – Vajna Timi húga nagyon érdekes dolgokat mesélt a nővéréről 

Jó ideig kellett várni arra, hogy Vajna Tímea nyilatkozzon férje haláláról, de a türelmünkért cserébe egy kétrészes gigariportot kaptunk, aztán még néhány rövidebb hírmorzsát. Az özvegy közeli hozzátartozói eddig mélyen hallgattak az elmúlt hónapokról, most azonban Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás egy kövér interjúban avatta be az érdeklődő nyilvánosságot a testvére állapotának, anyagi helyzetének, valamint kettejük viszonyának szomorú és aggasztó részleteibe.

Vasvári Vivien máris újra randizik!

Talán hivatalosan még ki se mondták Vasvári Viven és Fecsó válását, ugyanakkor a luxus(ex)feleség elismerte, hogy már egy új férfi van az életében

Nagy nap ez a mai: végre videón mutatták meg, hogyan cukiskodik Meghan Markle a kisfiával

Sőt, Archie beceneve is kiderült. Ez a csomó dolog Harry herceg és felesége afrikai körútjának egyik állomásán, Fokvárosban türtént, miközben Desmond Tutu érseknél jártak.

VV Mici majdnem elvérzett a zsírleszívásától

A Való Világ sokadik szériájában feltűnt VV Mici a tökéletes testhez vezető utat a konditerem helyett a műtőasztalon kereste inkább, ez azonan majdnem az életébe került.

Csűrös Karola: Egyáltalán nem vagyok jól

Csűrös Karola fájdalmán az idő férje júniusi halála óta egy cseppet sem tompított – derült ki a művésznő interjújából, amelyben megrázó részleteket osztott meg arról, hogyan telnek a napjai, mióta a magány az egyetlen társa.

“Nem Suzy az áldozat, hanem én vagyok” – mondja Jolly, de a felesége egészen máshogy emlékszik a történtekre

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beálltam melózni🔧💪😎 #car #munka #workout #jollysandro

𝓙𝓸𝓵𝓵𝔂 𝓢𝓪𝓷𝓭𝓻𝓸🎼 (@tarcsizoltan) által megosztott bejegyzés,

Jolly és Suzy – kevésbé szépen csengő nevükön Tarcsi Zoltán és Királyvári Zsuzsanna –  nem tartja magát ahhoz a hagyományhoz, ami előttük oly sok szétvált pár számára jól bevált: ők a sajtó előtti diplomatikus, szűkszavú összezárás helyett inkább egymást szidják.

Celine Dion először lép fel Magyarországon 

Fergeteges show, fantasztikus látvány, új dalok és a mindenki által ismert slágerek várják a közönséget

– írják a szervezők közleményükben Celine Dion magyarországi koncertjéről, amelyre pár nap múlva már a jegyek is kaphatók lesznek.

Ez is érdekelhet

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók