Videón, ahogy összeverik egymást a jégen az U12-es hokisok

Startlap - Startlap
A Lehel HC és a Pesterzsébeti Hockey Club mérkőzésén egy szabálytalanság után fordult erőszakba a játék. Reggeli hírösszefoglaló.

Játék közben durva verekedés robbant ki a jászberényi és a pesterzsébeti U12-es hokisok mérkőzésén

Január 26-án a jászberényi Lehel HC és a Pesterzsébeti Hockey Club összecsapásán egy szabálytalanság, majd egy bottal történő kétkezes ütés után egymásnak estek a játékosok. Az esetről videó készült, a fegyelmi bizottság több játékost eltiltott és figyelmeztetésben részesítette az edzőket. Íme a felvétel.

Ismét videóra vettek egy durva iskolai incidenst: két diák alázta tanárnőjét Mezőtúron – a kormány biztonsági kamerákkal védené a pedagógusokat

Papírral csapkodták a fejét, meghúzták a ruháját és verbálisan alázták tanárnőjüket egy mezőtúri iskolában a diákok, és mindezt a társaik videóra vették. A felvételt erre a linkre kattintva nézheted meg.

Mindeközben Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár hétfői, Gyöngyöspatán tartott sajtótájékoztatőján felszólalt az iskolai erőszakról, és bejelentette: a pedagógusok elleni támadások visszaszorítására biztonsági kamerarendszer kiépítését tervezi a kormány. Részletek itt.

Koronavírus: lázas kínai utast különítettek el Ferihegyen, hamarosan a magyar gazdaságban is ellátási zavarok lehetnek

Lázas utast szúrt ki a tömegben egy hőkamera a Liszt Ferenc Repülőtéren. Az utasnál a manuális lázmérő is igazolta a 39 fokos testhőmérsékletet. Erről itt írnak bővebben.

A Kínából hazamenekített hét magyart továbbra is karanténban tartják. Ha kíváncsi vagy, mi történik velük, akkor itt folytasd az olvasást.

Belehalt az egyik hongkongi fertőzött is a koronavírusba, ezzel a járvány első halálos áldozatát szedte a városban. Részletek itt.

Nem csak az emberek, de a háziállatok számára is drasztikus következményekkel járhat a betegség: ebben a cikkben arról olvashatsz, hogy állatok tízezrei halhatnak meg Vuhanban.

A fertőzésnek köszönhetően ellátási zavarok várhatók a gazdaságban: ennek hatása néhány héten belül Magyarországon is érezhető lehet. Számos vállalat termelése akadozhat, vagy le is állhat. Erről Sinkó Ottó, a Videoton Holding társ-vezérigazgatója nyilatkozik ebben a cikkben.

Nem találod az ingyenes tévécsatornákat? Kedden nem lesznek elérhetők

Frekvenciacserét hajt végre az Antenna Hungária.

Ekkora a vagyona a női képviselőknek

Fotó: MTI/Kovács Attila

Mióta leadták az országgyűlési képviselők a vagyonnyilatkozatukat, kedvünkre vájkálhatunk a dokumentumokban. Ezúttal a női képviselők bevallásait vették sorra: ezekből ismét kiderült, hogy vállalkozásokban kevéssé vesznek részt, ugyanakkor többüknek jókora ingatlanvagyona van. A részletekért ide kattints.

Hetedakkorák, mint a Fidesz, a KDNP mégis többet költött tanácsadásra, kommunikációra és rendezvényekre

A korábbi években kimagasló reprezentációs költségeket produkáló KDNP  kiadásai között már nem szerepelnek olyan tételek, mint a 1,5 milliós bor- és pálinkaköltség, de így is vannak bőven érdekes pontok a frakció 2018 májusa óta kötött szerződéseinek listáján. Mire költött a párt az utóbbi két évben? Innen kiderül.

Nemzetbiztonsági kockázatnak minősítették, és kirúgták a Honvédkórház orvosigazgatóját

A Honvédkórház főparancsnoka, Kun Szabó István pénteken rúghatta ki az októberben kinevezett orvosigazgatót. Kun-Szabó vezetése alatt nem ez az első botrány az intézményben. Az ügyről erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Hiába tiltotta meg a rendőrség, mégis vonulhatnak a szélsőjobbosok a “Becsület Napján”

Február 8-án két nyilvános esemény keretében emlékeztek volna meg a budapesti kitörésről, de a rendőrség mindkettőre nemet mondott. Azóta kiderült, hogy mégis vonulhatnak a neonácik. Ha kíváncsi vagy, miért változott a helyzet, és milyen rendezvényről van szó, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Eredmények helyett káosz a demokrata előválasztáson

Fotó: Drew Angerer/Getty Images

Helyi idő szerint hétfő este tartotta meg az előválasztást Iowa államban a Demokrata Párt, hogy eldönthessék, ki lesz az elnökjelölt, aki majd novemberben kiáll Trump ellen. Hivatalos eredmények helyett azonban egyelőre csupán komikus eseményeket produkáltak.

Egyelőre marad a szélvihar

Egy hidegfrontnak köszönhetően nagy területen kell viharos széllökésekre számítani. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Kiemelt egészségügyi ellátást kaphatnak a Nemzet Színészei

képcím

Megszünteti a kormány az oltási igazolványt