Videón a 90 éves Galambos Erzsi, aki most is úgy mozog a színpadon, mint a fiatalok

Startlap - Startlap
A szépkorúvá lett színművésznő saját születésnapi gálaestjén pont úgy táncolt és énekelt, mint évtizedekkel ezelőtt. "Ha beledöglök, akkor is megcsinálom" - hangzik Galambos Erzsi jelmondata. Bulvárösszefoglaló.

Videón a 90 éves Galambos Erzsi, aki most is úgy mozog a színpadon, mint a fiatalok

A járvány miatt némi csúszással, barátai és pályatársai részvételével gálaestet rendeztek a József Attila színházban a Kossuth-díjas színművésznő kerek születésnapja alkalmából. Csakhogy Galambos Erzsi nem a közönség soraiból figyelte az előadást, hanem maga is táncra perdült és énekelt. Mint mondja, a nézőkért mindent megtesz, “ha beledöglik, akkor is”. Íme a felvétel.

Bereményi Géza elmesélte, hogy jött rá, hogy Pásztor Annának nem ő az apja

A 76 éves író-rendező Kadarkai Endrének árulta el az eddig sosem hallott történetet arról, hogyan találta meg Pásztor Anna a biológiai apját. Bereményi Géza úgy fogalmazott: 

Azóta is a lányomnak tekintem, nagyon szeretem. Nem azért, mert hozzászoktam, hanem mert megérdemli, és talán én is megérdemlem.

Bővebben.

G.w.M. a koncertje közepén kiakadt, és lesétált a színpadról

Idegesen beszólt a technikusnak, és közölte, ha megjavítják a hangot, akkor hajlandó csak folytatni a fellépést. A jelenetről felvétel készült.

Bödőcs Tibor: Csak azt látják, hogy én ellenség vagyok, mert szóba merem hozni a magyar populizmus névadóját és gyalázatos manővereit

Szerintem a két nagy tragédiája ennek az országnak a kormány meg az ellenzék.

Bödőcs Tibort a Mulat a manézs című regényéért másodszor jutalmazták a Libri irodalmi közönségdíjával, amelynek átadóján nagyinterjút készítettek vele – Standupról, írásról, arról, milyen érzés érettségi tételnek lenni, no meg Mészáros Lőrinc agyáról. Erre a linkre kattintva elolvashatod a teljes beszélgetést.

Az 50 éves Sofia Vergara bikinis fotóitól megőrültek a kommentelők, meg Rácz Jenő

Jason Merritt/Getty Images for Turner

A kolumbiai színésznő elképesztő formában van, nem véletlenül kapott egyetlen nap alatt több száz ezer lájkot. Gyuricza Dóra férjének elismerését is sikerült elnyernie. Fotó és további részletek itt.

Tóth Gabi énekelte a Himnuszt Orbán Viktorék gigakonferenciáján

A CPAC Hungary eseményének jellegét talán az a két információ foglalja össze leginkább, hogy anyugati újságírókat nem engedték be a helyszínre, Donald Trump videóüzenete ugyanakkor már belefért a programok sorába. Tóth Gabit egy szál akusztikus gitárral kísérték, előadásáról itt találsz felvételt.

Az egész Schobert család pilótának öltözött, de Réka és Lara jelmeze nem egészen olyan volt, mint Norbié

Míg Schobert Norbert egy klasszikus pilóta öltözéket választott, Rubint Réka és Schobert Lara szettje kicsit úgy néz ki, mintha egy erotikus bárból léptek volna elő. A család Gyöngyösön, egy Alakreform tábor esti bulijára öltözött be, ahová azonnal beteltek a helyek a hírhedt füredi hotelbotrányt követően. Galéria.

Szegedi Fecsó barátnője dominának öltözve jelentette be, hogy énekesnő lett belőle

Bea színpadi karrierje Kulcsár Edina új párja, G.w.M. aktív közreműködésével indul. Fotó és további részletek itt.

Polgár Tünde és férje megmutatták floridai otthonukat

“Sok pici apróság hiányzik még” – közölte Polgár Tünde, miután kifejtette, hogy az ingatlan felújítására 50-55 ezer dollárt, vagyis mintegy 20 millió forintnak megfelelő összeget költöttek. A falakat Polgár Árpád saját készítésű festményei díszítik. Ha kíváncsi vagy a luxusfeleség és férje amerikai házára, akkor nincs más dolgod, mint kattintani a videóért.

Károly herceg és Kamilla sorozatszereplők lesznek

Chris Jackson/Getty Images

A platinajubileumi ünnepségre készülő Károly és felesége a BBC közel 40 éve futó sorozatába toppannak be, egy fiktív londoni kerület utcabáljára. A brit királyi család soraiból nem Károly az első, aki színészi babérokra tör, maga a királynő is megtette ezt,aki ráadásul James Bond oldalán villantotta meg tehetségét. Bővebben.

(Címlapkép: MTVA Fotó/Zih Zsolt)

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...