Videó van róla, ahogy a Glee színésznője bemegy a tóba, ahol már csak a holttestét keresik

Startlap - Startlap
A hatóságok már nem számítanak rá, hogy élve megtalálják Naya Riverát, és még a testét is nehéz lesz felkutatni, annyira veszélyes az a tó, ahol vízbe fulladhatott. Bulvárösszefoglaló.

Videó van róla, ahogy a Glee színésznője bemegy a tóba, ahol már csak a holttestét keresik

Továbbra is kutatnak Naya Rivera után, de a hatóságok gyakorlatilag letettek arról, hogy élve megtalálják. A holtteste utáni keresés sem egyszerű, ugyanis a kaliforniai Piru-tó egy különösen veszélyes hely, ahol az elmúlt két évtized során számos fulladásos haláleset történt. Minderről bővebben itt írnak.

Mindeközben nyilvánosságra hozták egy biztonsági kamera felvételét, amelyet akkor rögzítettek, amikor Rivera és fia megérkeztek a tóhoz. A négyéves kisfiúra később egy motorcsónakban bukkantak rá, egyedül. A felvételt erre a linkre kattintva nézheted meg.

“Így kilenc év után ez azért metál” – Simon Kornéllal beszélgettek Gryllus Dorka terhességéről

A 47 éves Gryllusnak elméletben már esélye sem volt az anyaságra, mégis teherbe esett. Ez sokként érte a szülőket: főleg jó értelemben, de például máris van egy dolog, amitől a leendő apuka előre retteg. A kisfiúnak egyébként már nevet is adtak. Többek között ezekről a dolgokról vall Simon Kornél  ebben a cikkben, amelyben fényképet is találsz a pocakos Gryllusról.

Tom Hanks zseniális videóval ünnepelte születésnapját: csodás csobbanást mutatott be a szikrázó nap alatt

Hollywood egyik legkedvesebb figurája 64 éves lett, és a nagy nap kapcsán megosztott videójával ismét bizonyította, hogy nem ok nélkül szeretik őt ennyire az emberek. Íme.

Kárpáti Rebekának érdekes elképzelései vannak az “egyszerű, könnyen elkészíthető, hétköznapi” sminkről

Egy egyszerű , könnyen elkèszíthető, hétköznapi smink és haj a mindennapokra

– olvasható Kárpáti Rebeka legújabb fotója mellett, amin olyan vastag festékréteg fedi az arcát a felpolcolt, göndörített tincsei alatt, hogy azt lemosni is egy macerás bűvészmutatvány lehet, nemhogy felkenni. Íme mindez fotón.

Meghan Markle és Reese Whiterspoon is ugyanarra a kiegészítőre szavaz ezen a nyáron

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A két színésznő egyaránt rendszeresen viseli ezt a darabot. Kíváncsi vagy, milyen ruhadarabról van szó? Ebből a cikkből megtudhatod.

Sharon Stone két fényképével megmutatta, mennyit változott 19 éves kora óta

Ha azt mondjuk, közel 30 éve már, hogy bemutatták az Elemi ösztönt, talán kevésbé hangzik megrázóan, hogy Sharon Stone bizony 62 éves. Ha nem a világ egyik leghíresebb szexszimbólumáról lenne szó, akkor ezt az apró tényt teljes homály fedné, hiszen a színésznő a mai napig fantasztikusan néz ki. Persze ő is rengeteget változott: ide kattintva  egy friss és egy régi, modellkedős fényképen megnézheted, milyen volt annak idején (gyönyörű), és miként fest most (továbbra is gyönyörű).

Exkluzív interjú készült Náray Tamással

A divattervező munkásságát Magyarországon és külföldön is elismerik, időközben már az írással is arat, de a hazai sikerei ellenére két évvel ezelőtt mégis Spanyolországba tette át székhelyét. Náray Tamás többek között erre a kérdésre is megadja a választ a vele készült tartalmas podcastinterjúban.

Tóth Gabi bejelentette, hogy soha többé nem posztol fotót a lányáról, másnap reggelre 1200-an kikövették

Az énekesnő szerint megérte a dolog. Ha érdekelnek a részletek, akkor itt folytasd az olvasást.

Gwyneth Paltrow 14 éves fia cicipuzzle-t kapott az anyjától

Ő itt Moses, családja körében, amikor még nem sejtette, hogy pár éven belül egy cicipuzzle büszke tulajdonosa lesz majd. (Fotó: Harry How/Getty Images)

A különleges kirakós alkotója azt mondja, “ez a játék megtanít szeretni a testedet”. Gyanús, hogy Moses nem ilyen módon fog profitálni a rajzolt mellek összeillesztéséből. Fotó és további részletek itt.

A szülőségről vallott Erdei Zsolt: mindhárom gyermekéről beszélt, akiket apatigrisként nevel

A bokszoló három gyermeke nagyon különböző személyiség, így mindegyikük egészen másfajta törődést igényel. Ebben a cikkben róluk mesél Erdei Zsolt.

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Bikinis képet posztolt Détár Enikő: "Nincs filter és nincs retus"

képcím

Videón mutatta meg bomba alakját az 52 éves Barta Sylvia

képcím

Az America’s Got Talent zsűrije állva tapsolta a hollókői...