Videó a honvédségi konvoj tömegbalesetéről

Startlap - Startlap
"Nekem is van kilencmilliméteresem" - súlyos videóüzenetet küldött a lövöldöző ráckevei dílereknek a helyi roma vezető. Holtan került elő a kedd este eltűnt húszéves fiú. Áder János úgy pörög a klímavédelmen, hogy közben elektromos autó helyett inkább járó motorral vár rá a Mercedese. Hírösszefoglaló.

Videó: a honvédségi konvoj tömegbalesete utáni pillanatok

Találtak egy  felvételt az M7-es autópályán a minap történt katonai balesetről, pontosabban a karambolt követő helyzetről. A videót – amelyből több érdekes dologra derül fény – erre a linkre kattintva nézheted meg.

“Nekem is van kilencmilliméteresem” – súlyos videóüzenetet küldött a lövöldöző ráckevei dílereknek a helyi roma vezető

Elég kemény videóüzenetben reagált a csütörtök esti ráckevei eseményekre Kovács Gyula, az egyik helyi roma egyesület vezetője, akit az érintettek belekevertek a balhéba. Ha érdekel, hogyan szólt hozzá a vascsövekkel, kardokkal, szablyákkal, vasvillákkal és lőfegyverekkel vívott konfliktusba Kovács, akkor ide kattints.

Holtan került elő a kedd este eltűnt húszéves fiú

A sajtó értesülései szerint annak a húszéves S. Csaba Leventének a holtteste került elő Budán, aki kedd este tűnt el Zuglóból. Arról, milyen drámai körülmények között halhatott meg a fiatal, ebben a cikkben írnak bővebben.

Áder János úgy pörög a klímavédelmen, hogy közben elektromos autó helyett inkább járó motorral vár rá a Mercedese

A klímavédelem ügyében nem ünnepélyes deklarációkra és látványos szándéknyilatkozatokra van szükség, hanem arra, hogy végre lássunk hozzá a munkához.

A fenti idézet Áder János szájából hangzott el még június végén a rádióban. A buzdító állítás érdekes kontrasztban áll azokkal az információkkal, amelyekkel az ORFK és a Köztársasági Elnöki Hivatal szolgált a köztársasági elnök járműhelyzetével kapcsolatban. Ha érdekel, miről van szó, akkor ezt a cikket olvasd el.

A disznókat lelövik, ugye?

Országszerte több házisertéstelep állatait le kellett ölni az afrikai sertéspestis gyanúja miatt. Mégis mekkora a baj? A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal válaszát itt nézheted meg.

Berki Krisztiánt szétkampányolja a kormányközeli média

Minimum furcsa, hogy míg Karácsony Gergellyel elég méltatlanul bánik a kormánysajtó, Berki Krisztiánnak épp csak egy saját vörös szőnyeget nem terítenek le. Miként udvarolják körbe Berkit? Innen kiderül.

“Az MNB ezt nem teheti meg” – a közgazdász megszólalt a forint gyengüléséről

331 forint 90 fillér: ennyibe került csütörtök délután egy euró. A tavaszi árfolyamhoz képest durva a különbség, de még a mélypontnak számító tavaly júliusi értékhez viszonyítva is már több mint egy forinttal drágább az euró.

Fotó: Balazs Mohai/Bloomberg via Getty Images

Hogyan látja a helyzetet egy közgazdász?  Ebben a cikkben Dávid Ferenc elmagyarázza, milyen kellemetlenségeket okoz mindez a lakosság és a vállalkozások számára. Szót ejt a Magyar Nemzeti Bank néma politikájáról is, valamint azt is elárulja, mi lehetne a megoldás a forint gyengülésére.

Egyet tippelhetsz, hogy vajon miről fog kampányolni a Fidesz

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, miről fog szólni a kormánypárt új tájékoztató kampánya. Na, sikerült rájönnöd? Ha nem, akkor itt folytasd az olvasást.

“Előfordult, hogy egy szívbillentyűre három beteg várt egyszerre. Voltak éjszakák, amikor imádkoztam, hogy ne essen be egy sürgős eset” – a zalai szívsebész megszólalt a felmondásáról

Nagy nyilvánosságot kapott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház főorvosa, dr. Alotti Nasri szívsebész felmondó levele. Nasri most nyilatkozott kilépéséről, amelynek legfontosabb részleteit ezen az oldalon olvashatod el. Ugyanitt az is kiderül, mi a helyzet most, a főorvos távozása után a Szent Rafael Kórház szívsebészetén.

A nap hőse Hugh Grant, aki olyan gyönyörűen küldte el a fa*ba Boris Johnsont, hogy legszívesebben pulóvert horgolnánk neki karácsonyra

Boris Johnson brit miniszterelnök szerda reggel arra kérte a királynőt, hogy szeptember második hetétől a brexit határidejéig függessze fel a parlament működését. A hírt tüntetések, meg egy egymillió szignóval ellátott tiltakozó petíció követte, na meg Hugh Grant parádés Twitter-üzenete.

Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic

Kattintani melegen ajánlott erre a cikkre, nagy műgonddal választottuk ki egy olyan magyar fordítás reményében, amelyből még véletlenül se próbáltak meg semmit kikozmetikázni a színész káromkodásokkal tarkított fantasztikus szövegéből.

Ez is érdekelhet

képcím

Rendelet: változás jön a rezsiszámlákon

képcím

Molnár-Fazekas Vivien: vége a házasságunknak Gusztávval

képcím

Orbán Viktor videóval jelentkezett Donald Trump birtokáról