Kiemelt Hírek 2020. december 15.

Végrehajtókat küldtek Gabriela Spanicra, milliós tartozása van

bubba Kiemelt Hírek 2020. december 15.
A színésznő egy mexikói tévésnek tartozik egy több éve tartó csúnya ügy miatt. Bulvárösszefoglaló.

Végrehajtókat küldtek Gabriela Spanicra, milliós tartozása van

A TV2 által pár hónapra Magyarországra importált dél-amerikai színésznőt a Dancing with the Stars fináléja után kellemetlen meglepetés várja Mexikóban. Spanic egy helyi tévésnek tartozik egy több éve tartó csúnya ügy miatt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A Konyhafőnök VIP: Megvan a döntő első kiesője

A hat legügyesebb celebszakács már az első feladat során egy egész cápát kapott. A veszélyzónába két női versenyző került, a kieső meglepő hálával és derűvel fogadta a távozás tényét. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Bergendy István két hete még jól volt: nyilatkozott a koronavírusban meghalt zenész lánya

Bergendy Barbara azt mondta, édesapja a kórházban sem került lélegeztetőgépre. Bergendy halálhíre sokakat megrázott, jó barátja, Demjén Ferenc megható üzenettel búcsúzott. Bővebben.

Vilmos és Katalin karácsonyi családi fotójánál semmi sem lesz már cukibb a mai napon

Az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a második helyet elfoglaló Vilmos családja az immár hagyományossá vált új szokásai szerint idén is teljesen közvetlenre vette a figurát. Egy fáskamra előtt, szinte játszós ruhában fotózkodtak, maximálisan hihető boldog mosollyal. Íme a fotó.

Csak hogy érezzük a különbséget: annak idején ilyen hangulatot igyekezett sugározni a palota karácsony címén. Érdemes egy pillanatra megfigyelni a két gyerek, András és Eduárd testtartását. (Fotó: PA Images via Getty Images)

Ja, és ha már az angolok kedvenc famíliájánál tartunk, akkor még egy hírt ajánlanánk a figyelmedbe: Katalin húga, Pippa Middleton gyermeket vár. További információkért kattints ide.

Megszólalt Gesztesi Károly titkos szerelme: “Ha ott vagyok vele, túlélte volna”

Mivel kapcsolatukat csak a személyes ismerősek előtt vállalták, már a színész halála után derült ki, hogy Gesztesi Károly és Mattesz Csilla olimpikon úszó egy párt alkottak. Mattesz alig nyilatkozik, most mégis nyíltan vallott nem múló bűntudatáról, és arról, hogyan ünnepelték annak idején kettesben a karácsonyt. Bővebben.

Gálvölgyi János, Ulmann Mónika, Nagy Feró, Szacsvay László visszatérnek a képernyőre: kiderült, mikor jön az RTL Klub legújabb nagy durranása

A Drága örökösök egyik alkotójának új sorozatára már nem kell sokat várni, ami azért jó, mert a stáblistát elnézve remek lehetőségek rejlenek az ukrán-magyar határ mellett játszódó szériában. Katt ide a részletekért.

Gáspár Evelin két év után ismét párkapcsolatban él: csak akkor jár valakivel, ha megfelelőek az életkörülményei

Gáspár Győzőék idősebb lánya közismerten féltőn óvja magánéletét, és bizalmatlanságából fakadóan nehezen alakít ki új kapcsolatokat. Ez a bizonyos új férfi azonban igazából nem is annyira új, már évek óta ismerik egymást. A Mokka a családi otthonban kereste fel Gáspár Evelint, aki a már megszokott őszinteségével árult el a komoly elvárásain túl egy csomó dolgot a viszonyról. Erre a linkre kattintva megnézheted a beszélgetést, de akár el is olvashatod a lényeget.

Visváder Tamás elárulta lánykérése romantikus sztoriját: “Mire bontotta ki, én már letérdeltem”

A Vajna Tímea húga farvizén közszereplővé változó Visváder karácsonykor tette fel Palácsik Lillának a nagy kérdést. Hogyan történt mindez? Ebből a rövid videóból megtudhatod.

Oliver Stone beadatta magának az orosz vakcinát

Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

A Tőzsdecápák világhírű amerikai rendezője szerint a Szputnyik V “egy nagyon jó oltás”. Részletek itt.

Elhunyt Anne Reinking, a Mindhalálig zene szereplője, az egyik legismertebb táncosnő

A Tony-díjas színésznő, táncos és koreográfus 71 évesen távozott az élők sorából. Haláláról és munkásságáról ebben a cikkben olvashatsz, ahol egy videót is találsz az egyik leghíresebb szerepéről.

Keresés az oldalon