Kiemelt Hírek 2019. június 22.

Vasvári Vivien egy férfival verekedett

Startlap Kiemelt Hírek 2019. június 22.
Eltemették Benke Lászlót, Pécsi Ildikó kemény lépésre szánta el magát, Dévényi Tibor végrendelkezett, Heti bulvárösszefoglaló.

Vasvári Vivien verekedésbe keveredett

A férjével a napokban egy szórakozóhelyen volt, ahol elmondása szerint egy külföldi férfi zaklatta: először csak bámulta, majd fogdosta a combját, fenekét. Vivien azonban nem hagyta magát – a botrányos sztoriról itt tudhatsz meg többet.

Itt nézheted meg Benke László temetését

Pénteken végső búcsút vettek a két héttel ezelőtt elhunyt tévés mesterszakácstól, Benke Lászlótól. A formabontó receptjei miatt a támadások kereszttüzébe került séf földi maradványait Lajosmizsén helyezték el. A szertartást videón közvetítették, amelyet erre a linkre kattintva tudsz visszanézni.

Hosszú Katinka a születésnapi partiján ismerte meg új szerelmét

A napokban derült ki, hogy Hosszú Katinkának új fiúja van Gelencsér Máté személyében. Most az is napvilágot látott, hogy a pár az úszónő 30. születésnapi partiján ismerkedett össze egymással. A részletekről Hosszú édesapja, valamint egy ismerős mesél ebben a cikkben.Ugyanott Gelencsér Máté szerelmi életének előzményeiről is olvashatsz

Gáspár Evelin: “Olyan életutam van, amit senki nem mondhat el magáról Magyarországon “

Gáspár Győző idősebb lánya csupán 10 éves volt akkor, amikor elkezdték forgatni a családja életét bemutató Győzike show-t. Hogy miként élte meg mindezt, illetve meddig is jutott az évek során, arról errefelé tudhatsz meg többet.

Dévényi Tibor már nem akar házasodni, inkább végrendelkezett

Dévényi Tibor és 14 évvel fiatalabb párja már tíz éve vannak együtt, ennek ellenére nem házasok, pedig a lánykérés is megvolt már réges-régen. Arról, miért döntött így, és mi került a végrendeletbe, ide kattintva  olvashatod el a lemezlovas szavait.

“Már hallucinált is” – Csűrös Karola először beszélt férje, a Szomszédok rendezője haláláról

Csűrös Karola 53 éven át, szerdai haláláig élt házasságban Horváth Ádámmal, a Magyar Televízió volt elnökével, aki a köztudatban leginkább a Szomszédok rendezőjeként él. A művésznő most először beszélt férje távozásáról és betegségéről

 Szulák Andrea meglepő kijelentést tett Cserháti Zsuzsáról 

Cserháti Zsuzsa már tizenhatodik éve nincs köztünk, ötvenöt évesen, tragikus hirtelenséggel hunyt el. Szulák Andrea a legközelebbi barátnői közé tartozott – most egy igen érdekes észrevételt osztott meg a legendás énekesnőről, melyet innen érhetsz el.
 
Első fotók Solti Ádám és Berni esküvőjéről
 
Igencsak szűk körben mondta ki a boldogító igent Solti Ádám és menyasszonya, Berni, de a lagzira a család mellett már a barátok is hivatalosak voltak. Az első képekért csak egyet kell klikkelned.

Pécsi Ildikó végleg besokallt, nagy lépésre szánta el magát

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó bírósági harca már hosszú évekre nyúlik vissza. A végeredmény: a színésznő unokájának és Pártos Csillának mennie kell a művésznő házából. Mivel unokája idáig nem hagyta el az ingatlant, Pécsi Ildikó az eddigi legkeményebb lépésre szánta el magát – minderről itt tudsz tájékozódni.
 

Keresés az oldalon