Várkonyi Andrea 750 millióval szállt be Mészáros Lőrinccel közös vállalkozásukba

Startlap - Startlap
Meglepő összeg ez azok után, hogy a résztulajdonában lévő, a Mészáros Csoportnak is dolgozó Whitedog Media nevű reklámügynökség mögött egyetlen lezárt üzleti év áll, 52 milliós nyereséggel. Esti hírösszefoglaló.


YouTube/TV2 Magyarország

Várkonyi Andrea 750 millióval szállt be Mészáros Lőrinccel közös vállalkozásukba

Meglepő összeg ez azok után, hogy a résztulajdonában lévő, a Mészáros Csoportnak is dolgozó Whitedog Media nevű reklámügynökség mögött egyetlen lezárt üzleti év áll, 52 milliós nyereséggel. A százmilliós összeget ráadásul követelésként apportálták a cégbe. Részletek.

Orbán Viktor is megnézte Karácsony és Márki-Zay sajtótájékoztatóját

A kormányfő egyetlen szóval és egy fényképpel válaszolt a bejelentésre, miszerint Karácsony visszalép és csak a hódmezővásárhelyi polgármester indul Dobrev Klára ellen. Íme.

Márki-Zay Péter mögé nem sorakozott fel az MSZP, az LMP és a Jobbik sem

A szocialisták “tudomásul veszik, az LMP szomorú, Jakab Péter örülebben a cikkbenösszegyűjtöttük az ellenzéki pártok eddigi reakcióit Karácsony Gergely visszalépésére, illetve Márki-Zay Péter előretörésére. Dobrev Klára egyelőre hallgat.

Az orosz hírszerzés vehette célba a magyar újságírók Gmail-fiókjait

Bodoky Tamás, az Átlátszó oknyomozó portál főszerkesztője, valamint mintegy 10 további érintett kapott veszélyjelzést a levelezőrendszertől arról, hogy “államilag támogatott hackertámadás” célpontjává válhatott. A Google kockázatelemző csoportjának vezetője és a cég hazai részlege megszólalt. Bővebben.

Gulyás Gergely “elnézést kért” Gyurcsány Ferenctől és Karácsony Gergelytől

Gulyás Gergely előadást tart Szolnokon. (MTI/Mészáros János)

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a múlt heti Kormányinfón egyértelműen kijelentette, hogy az előválasztáson nincs igazi verseny, és a győztes Karácsony személyében előre borítékolható. Karácsony visszalépését követő “töredelmes” bocsánatkéréseitt olvasható.

Változást vezet be a Lidl a pénztárakban

Jön az új, színes, környezetbarát nyugta. További információkért katt ide.

Schmidt Mária éttermet nyitott Budán Marischka néven

A Schmidt érdekeltségébe tartozó BIF ingatlancég új apartmanházában, a Vérmezőnél nyílt meg a hely, amely Szily Lászlóban az NSZK, Márki-Zay Péter, szárnyas pónilovak és a karantén emlékeit idézi, és majdnem fel is mondott miatta. Fényképes beszámoló.

Félmilliárd forintnyi kábítószert foglalt le a rendőrség október utolsó két hetében

Összehangolt razziát szerveztek, amelyet számokban 1400 rendőr, 321 kilogramm drog, 213 büntetőeljárás, 304 gyanúsított, 10 millió forint összértékű anabolikus szteorid és 80 millió forint készpénz jellemez. A rendőrség helyszíni felvételeket közölt, és beszámoltak a legizgalmasabb rajtaütésekről. Bővebben.

Furgonokkal bővül a Mol Limo flottája: tonnás rakománnyal is megpakolhatók az új kocsik

Az eddig járműpark tagjai. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Akár költözködéshez, komolyabb méretű rakomány szállításához alkalmas új Opel kishaszongépjárművek októbertől jelennek meg. Az autók paramétereiről és a bérlés feltételeiről itt írnak.

Két meteorraj érkezik októberben

Közelednek a Drakonidák és az Orionidák, az előbbi pénteken éri el maximumát. Ha nem szeretnél lemaradni a csodás égi jelenségekről, akkor ezt a cikket olvasd el, amelyben minden hasznos tudnivalót megtalálsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Orbán első fizetett munkája - A hét legfontosabb hírei...

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon

képcím

Magyar milliárdokból, titokban finanszírozták az Euronews...