Változik a Hír TV profilja, Puzsér Róbert jövője bizonytalan

Startlap - Startlap
Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes interjúban beszélt a televízióról és a műsorokról.

Újra konzervatív értékeket képviselnek majd és felújítanak néhány, jobboldali nézők számára szimbolikus műsort – mondta a Hír TV vezérigazgató-helyettese, Szikszai Péter a Mandinernek adott interjújában.

Ilyen műsor lesz például a Péntek 9 néven futó politikusi nagyinterjú, amelyet szeptembertől péntek esténként sugároznak. A képernyőre visszatér Gajdics Ottó, a másik műsorvezető neve még nem publikus.

A Célpontot csak akkor folytatják, ha a régi gárda újra összeáll, a Riasztás pedig új stábbal indul újra. A Szabadfogást a kemény szóváltásokra és vitákra szeretnék kiélezni, így jobb- és baloldalról is hívnak új szereplőket.

Puzsér Róbert műsoráról pár nap múlva döntenek.

A vezérigazgató-helyettes a televíziós vetélytárs Echo TV-vel kapcsolatban azt mondta, hogy „a jobboldali nézőknek most két tévéjük is van, nem olyan nagy baj ez.”

Hozzáfűzte, hogy bár nem tartja problémának a hasonló arculatot, profilváltásra szükség lehet a jövőben.

Az interjúban rákérdeztek a Magyar Idők és a Magyar Nemzet státuszára is – erről Szikszai nem tudott pontos információkkal szolgálni. A fennálló helyzetet a televíziózáshoz hasonlította, majd megjegyezte, hogy nem éri meg még egy konzervatív lapot indítani – annak ellenére, hogy a Magyar Nemzet a Hír TV-hez hasonlóan sokat jelent a jobboldalnak.

Ez is érdekelhet

képcím

Bodrogi Oszter Sándor haláláról nyilatkozott

képcím

Puzsér Róbert és Zacher Gábor tiltólistára kerülhetett

képcím

Puzsér Róbert kőkeményen kritizálta a Kossuth-díjas Nagy Ferót