Valaki az összes pénzt kisöpörte Andy Vajna vagyonkezelő cégéből

Startlap - Startlap
Odanyúlt és kikapcsolta a kamerát a helyettes államtitkár, amikor az alternatív iskolákról kérdezték. Videón, ahogy egy rajzfilmfigurát megszégyenítő férfi durván rátámad egy másik autósra a dugóban. Úgy néz ki, klimatizálják a két metrót, pedig Tarlós két éve még gyakorlatilag kinevette az ötletet. Hírösszefoglaló.

Valaki kivette az összes pénzt Andy Vajna vagyonkezelő cégéből

Andy Vajna halála után semmi sem derült ki vagyona sorsáról, mindösszesen annyit lehetett tudni, hogy a kormánybiztos alapjaiban szervezte át cégbirodalmát, mielőtt távozott az élők sorából. Fő vagyonkezelője, a nagyjából 7 milliárd forintot érő AV Investments Kft. egy csomó céget birtokol, többek között a kaszionókat, a Rádió 1-et, és a Nobu éttermet is. A vagyonkezelő a határidő után egy hónappal leadta tavalyi éves pénzügyi beszámolóját. Ebből két érdekes dologra derült fény: egyrész valaki minden pénzt kivett a cégből, másrészt Vajnának egy örököse lehet. A részletekért erre a linkre kattints.

Odanyúlt és kikapcsolta a kamerát a helyettes államtitkár, amikor az alternatív iskolákról kérdezték

Illés Boglárka, amikor még nem kapcsolta ki a kamerát. (Forrás: YouTube/Államvilág)

Egy erdélyi fesztivál egyik beszélgetésén Békés Gáspár, a Független Diákparlament korábbi képviselője Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár véleményét kérdezte a köznevelési törvény módosításáról, amely ellehetetlenítené az alternatív iskolák működését, élükön a Waldorffal. Békés kérdésére nem igazán akartak válaszolni, így a beszélgetés végén külön odament a politikushoz, aki 

ahelyett, hogy szóba állt volna velem, a mellső zsebembe helyezett mobilomat kivette, hogy ne vehessem videóra

– fogalmazott Békés. És nem ferdített a tényeken, ugyanis az egész jól látszik a videón, amit készített. A felvételért ide kattints.

Videó: rajzfilmfigurát megszégyenítő férfi támadt rá a budapesti dugóban egy autósra

A sírjunk vagy nevessünk dilemma tipikus esete az a jelenet, amit a fővárosi Irinyi József utcában vettek videóra. A rövid felvételen mindösszesen annyi történik, hogy egy férfi kiszáll a kocsijából, majd az előtte haladó autóshoz megy, akinek durván nekiesik. De egyszerűen nem tudunk elszakadni attól a gondolattól, hogy igazából egy életrekelt rajzfilmfiguráról van szó, ami egyrészt az agresszív sofőr iszonyú vicces járásának köszönhető, és az pedig, ahogy rátámad a másik vezetőre, tovább fokozza a valószerűtlen benyomást keltő élményt.

Tarlós István, aki két éve még kvázi kinevette az ötletet, most belengette a kék metró klimatizálását

A főpolgármesteri hivatal sajtóközleménye szerint örülhetnek a 3-as metró utasai, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy Tarlós elintézi a klímát. Pedig korábban még egyáltalán nem értékelte az ötletet, majd később másokra kente a fullasztó hőséget. A főpolgármester pálfordulásának állomásairól, illetve arról, miként is áll akkor most a klímahelyzet a kék metrón, ebben a cikkben írnak.

Vajna Tímeáék elmagyarázták, miért van végrehajtás a gyémántos cégen is

Forrás: YouTube/ 444.hu

Vajna Tímea Instája most is büszkén hirdeti az özvegy üzletasszonyi tevékenységeit, de míg korábban a Mr. Funk és a Miss Universe mellett a Dorottya Diamond Palace kapott helyett a profilon, most már ez utóbbi helyén a Nobu díszeleg. Hogy mi ennek az oka, azt nem tudjuk, de annyi bizonyos, hogy a fánkos cég mellett a Dorottya Diamond Palace-ről is kiderült, hogy NAV-os végrehajtás van rajta. A helyzetet Vajna Tímea képviselője írásban tisztázta, illetve próbálta. 

Fordulat Bige László cége ügyében

Miután a katasztrófavédelem leállíttatta Bige László szolnoki üzemét, a vállalkozó arról számolt be, hogy közvetítőkön keresztül kapott üzenetben korábban választás előtt állították ellenségei: vagy távozik az országból, vagy börtönbe kerül. A szolnoki gyár életében a héten újabb jelentős fordulat állhat be. Ha érdekel, miről van szó, ezt a cikket olvasd el.

Íme az új 50 forintos, hétfőtől már fizethetsz vele

Egy jeles esemény alkalmából a Magyar Nemzeti Bank kibocsátja az 50 forintos forgalmi érme emlékváltozatát. A különleges fémpénz hétfőtől kerül forgalomba, 2 millió példányban. Ha érdekel, hogy néz ki az új ötvenes, és milyen esemény előtt tiszteleg, akkor olvass tovább!

Ez is érdekelhet

képcím

Nagy Feró Damu Rolandról: "Azt mondta, semmi értelme védekeznie a...

képcím

Bosznia elítélte Orbán és Kovács kijelentését

képcím

Az Izraeli sajtóból derült ki, hogy Magyarországon is volt egy...