Kiemelt Hírek 2019. augusztus 29.

Vajna Tímea elmondta, hogy mit szólt Andy, ha ő szórta a pénzét

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2019. augusztus 29.
Megszületett Cooky második gyereke, nyilatkozott Böde Dániel elhagyott felesége, Demcsákra pikkelnek a sztárok. Bulvárösszefoglaló.

Vajna Tímea elmondta, hogy mit szólt ahhoz Andy, ha túl sokat költött

Vajna Tímea és Andy Vajna együtt töltött éveiről nemsokára megjelenik egy interjúkötet, amelyben Tímeával Návai Anikó beszélgetett a közös életükről. Most a Story magazin közölt errefelé részleteket ebből, így az is kiderült, hogy miért vette el, illetve az egykori filmbiztos mit is szólt, ha párja túl sok pénzt költött.

Nyilatkozott Böde Dániel felesége, miután a focista három gyerekkel egyedül hagyta

MTI Fotó: Czagány Balázs

Ahogy az szerdán napvilágot látott, Böde Dániel és felesége szétköltöztek nem sokkal harmadik gyermekük születése után. Tegnap már kiderült, Dani a Fradi egykori női kézilabdakapusába szeretett bele. Ma viszont már megszólalt korábbi párja, akinek nyilatkozatát itt olvashatod el az ügyben.

Megszületett Cooky második gyereke

A Story magazinból derült ki, hogy megszületett Cooky második gyereke is. A népszerű rádiós és párja a lapnak elmondta, hogy a kicsi a kiírt időpontnál két héttel korábban érkezett, és kádban jött világra. További részleteket, illetve csöppség nevét ebből a cikkből tudhatod meg.

Demcsák Zsuzsára rengetegen pikkelnek az Ázsia Expressz sztárjai közül

Az egykori műsorvezetőre többen is fújnak az utazó valóságshow versenyzői közül: a párja, Kandász Andi is többször kiakadt rá. A széria tegnapi részében azonban kissé elszabadultak az indulatok – erről te is megbizonyosodhatsz, elég csak kattintanod.

Beperelte a Red Bullt Kanadában, mert nem nőttek szárnyai tőle

Az energiaitalt gyártóját egy Michael Attar nevű férfi perelte be, félrevezető reklámozás miatt még februárban. Az ügy érdekessége, hogy tulajdonképpen egy amerikai per másolata volt, ahol hatalmas összeget kellett fizetnie a cégnek. Most azonban egy váratlan húzással elébe ment a dolgoknak, és bár nem tudtak kijönni mindebből győztesen, mégis rafináltan oldották meg a helyzetet. Hogy miként, arról errefelé tudsz tájékozódni.

Gáspár Evelin: Számtalanszor megkaptam, hogy buta cigány vagyok

A Hot! magazinnak Gáspár Evelin az Ázsia Expressz 2. kapcsán nyilatkozott, amiben nagybátyjával, Gáspár Zsoltival szerepel. A részletekért csak egyet kell kattintanod.

Tiszta apja Bujtor István fia, Balázs

A színész nevével fémjelzett balatoni filmfesztiválon megjelent a színészlegenda fia, a 44 éves hegedűművészként ismert Balázs, aki megszólalásig hasonlít édesapjára. Nemcsak arcvonásai, de gesztusai és hanghordozása is az Ötvös Csöpi filmek sztárját idézték. Hogy mennyire, azt ide klikkelve te is eldöntheted.

Válságban Pintér Tibor kapcsolata

Pintér Tibor 22 évvel fiatalabb szerelme besokallt, ezért ultimátumot adott a színésznek, mivel túl sok volt már neki az az idő, amit külön töltöttek. Hogy mi szerepelt ebben az utolsó felszólításban, és Tenya miként is döntött, az ebből a cikkből fog kiderülni.

Harry herceg elvitte csöppnyi fiát egy pubba

Archie Harrison még nincs négy hónapos, de már megvolt az első kocsmázása. Pontosabban a szülei, Harry herceg és Meghan hercegné ültek be vele egy teljesen hétköznapi pubba. Hogy ott mi is történt, arról errefelé tudsz meggyőződni.

Keresés az oldalon