Üzentek a tanárok a távoktatást kritizáló Erdélyi Mónikának

Startlap - Startlap
Erdélyi Mónika főként a rengeteg házi miatt panaszkodott. A tanárok megmutatták neki az érem másik oldalát: példanélküli összefogásról, kreativitásról, és egymás megsegítéséről írtak neki. Bulvárösszefoglaló.

Öt tanár üzent a távoktatást kritizáló Erdélyi Mónikának

Az nem digitális oktatás, hogy a füzetbe írt házit lefotózva visszaküldjük a tanárnak

– fogalmazott egyik Insta-sztorijában Erdélyi Mónika, aki kislánya, Molli révén tapasztalja, hogyan működik a távoktatás. A műsorvezetéstől a slime felé fordult Erdélyinek több tanár levélben reagált, hogy bemutassák a dolgok másik oldalát. Példanélküli összefogásról, a gyerekek és egymás segítéséről, a lehetőségek kreatív felhasználásáról meséltek. Részletek itt.

Végre valaki, aki nem unatkozik vagy könyvet ír: Fásy Zsüliett egy nap alatt annyit dolgozik, mint más karanténozó egy egész hét alatt, sötétedésig sikál, pakol, kertészkedik

Fásy Ádám lánya is bejelentkezett a karanténból, aminek különösen örülünk, mert végre valaki, aki talált magának otthon feladatot. Zsüliett a közösségi oldalán mutatta meg, hogy a hirtelen jött szabadidő nála egyáltalán nem szabadon, hanem folyamatosan különféle házimunkákkal telik. Fotók és további részletek itt.

Tóth Gabi “mély lelki fejlődésen” ment keresztül, és erről mindenkit tájékoztatott

Tóth Gabi a TV2 új, #maradjotthon című műsorában smink és hasszorító alsónemű nélkül szerepelt, és – mint írja – tudja, hogy sokak ezek után “kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat” a felvételből, amiket aztán a “barinőjüknek” mutogatnak. Na de Tóth Gabin már nem fognak az efféle kicsinyes gonoszságok, mert “mély lelki fejlődésen” ment keresztül

Justin Bieber villája úgy néz ki, mint egy konyhai robotgép

Fotó: James Devaney/GC Images

Justin Bieber kaliforniai otthonába zárkozott be feleségével, Hailey Bieberrel. Igen ám, de egy olyan házról van szó, ami sok mindenre hasonlít, csak házra nem. Az épület külalakja sokakat megihletett, számos mém született Biber futuruisztikus villájáról. Íme mindez fényképeken.

20 éve elváltak, újraházasodtak, és a mai napig etalonként tekintenek a kapcsolatukra, nem véletlenül: Bruce Willis és Demi Moore a karantént is közösen csinálják végig, a gyerekekkel együtt

Bruce Willis és Demi Moore tizenhárom év után 2000-ben vált el egymástól, és ahogy a házasságukat, úgy az azt követő évtizedeiket is sokan irigylik, mintaként tekintenek a kapcsolatukra. A színészpáros ugyanis azóta is nagyon jóban van egymással, olyannyira, hogy most a karantént is közösen töltik. Intim családi pillanataikról több fotót és videót tettek közzé, amiket ide kattintva nézhetsz meg.

“Ezt hívják szerelembabának” – apa lesz az 55 éves Dj Dominique

Várkonyi Attila és 19 évvel fiatalabb felesége, Kinga tavaly októberben esküdött örök hűséget. A friss házasok születendő gyermekük nevét és nemét is elárulták. Részletek itt.

Sebestyén Balázs kemény kritikát fogalmazott meg a gyerekek nyilvános mutogatása ellen

Sebestyén Balázs hétfő este a Facebookon élő videójában kérdésekre válaszolt. Valaki arra kérdezett rá, hogy miért nem mutogatja a gyerekeit a közösségi médiában. Sebestyén elég határozott és kemény választ adott a dologra. Itt elolvashatod, illetve videón is megnézheted Balázs véleményét.

Bob Dylan is csodálta a dalszövegeit a koronavírusban elhunyt Grammy-díjas countrylegendának

John Prine countryzenész 73 évesen életét vesztette a Covid-19 vírus okozta szövődményekben egy Nashville-i kórházban. Prine életéről, munkásságáról és halálának körülményeiről ebben a cikkben írnak.

Hajdú Steve rosszul viseli a karantént: “Próbálok arra gondolni, hogy hamarosan vége lesz. De nem megy “

Ahogy a színészek döntő többsége, úgy Hajdú Steve is munka nélkül maradt. Feleségével közösen tölti a karantént. Ebben a cikkben Hajdú elmeséli, hogyan éli meg a koronavírus sújtotta mindennapjait, és kifejti, miként változtathatja meg a vírus az életünket.

A Vészhelyzet, a Dr. House, a Grace klinika és a Dokik tévés orvosai videóban mondtak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak

Fotó: Getty Images

Olivia Wilde,  Maura Tierney, Julianna Margulies, Patrick Dempsey, Zach Braff és több más tévés doki összeálltak egy videó erejéig – persze szigorúan nem fizikai értelemben – és együtt fejezték ki a hálájukat az egészségügyi dolgozók embertelen munkájáért. A felvételt itt tudod megnézni.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal