Kiemelt Hírek 2020. szeptember 07.

"Üvöltöttem" - meghalt Hegedűs Csaba kisebbik lánya, a birkózólegenda összeomlott

Startlap Kiemelt Hírek 2020. szeptember 07.
A 39 éves Olimpiát szívroham vitte el, teljesen váratlanul. Sinkovits Imre unokája volt. Bulvárösszefoglaló.

“Üvöltöttem” – meghalt Hegedűs Csaba kisebbik lánya, a birkózólegenda összeomlott

Hegedűs Csaba kisebbik lányát szívroham vitte el, teljesen váratlanul. Olimpia, aki egyébként Sinkovits Imre unokája volt, és mindösszesen 39 évesen hunyt el. A 72 éves olimpiai bajnok birkózó fájdalmas vallomását lánya haláláról ebben a cikkben olvashatod.

Molnár Anikó ismét megműttette az arcát, de bár ne tette volna

Két hét múlva 45 éves leszek. Ezért úgy döntöttem, minden olyan dolgot megcsinálok, amiről eddig csak ábrándoztam, amiket eddig halogattam

– fogalmazott Molnár Anikó, akinek sajnos egyik ábrándja a szájfeltöltés volt. Az eredményről készült fotóval nem tudott osztatlan sikert aratni, nem véletlenül. Íme.

Bochkor Gábor: Balázs nem volt tőlünk felhőtlenül boldog

A Retro Rádiót és a Rádió 1-et ugyanaz a kör üzemelteti, sőt, a két stáb közös épületben dolgozik. Miután az előbbi adó Bochkor Gáborral indított új reggeli műsort, felmerült a kérdés, hogy vajon ki kinek a konkurenciája? Többek között erről beszélgettek Bochkorral ebben az interjúban, amelyből azt is megtudhattuk, hogy Lovász László kitörő lelkesedéssel ugrott a mellékjátékos szerepéért, meg azt is, mi a véleménye Friderikusz Sándorról.

A Barátok közt stábjában is megjelent a koronavírus, Rékasi Károly megszólalt

Így már az RTL Klub három produkciójánál – a másik kettő az Álarcos énekes és a Konyhafőnök VIP – bukkant fel a fertőzés. Rékasi Károly ennek ellenére biztonságban érzi magát. Részletek itt.

Babos Tímea:  Itt ülök a konyhámban és sírok…Borzasztó igazságtalan

Fotó: Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images

A US Open szervezői a karanténszabályok be nem tartására hivatkozva kizárták Babos Tímeát és Kristina Mladenovicsot. A teniszezőnő közösségi oldalán, egy keserű bejegyzésben mesélt az ügyről. Íme.

Ákos lánya apja nyomdokaiba lépne

Őri-Kovács Anna és édesapja, Kovács Ákos közös interjút adtak a Csíksomlyói Ifjúsági Találkozó online szervezésében. A beszélgetésből ebben a cikkben olvashatsz részleteket.

Jakupcsek Gabriella: Én véletlenül vagyok itt felejtve

Jakupcsek Gabriella érdekes dolgokat nyilatkozott a szakmájáról: úgy érzi, ő már kifele megy a tévézésből, és úgy véli, Magyarországon képernyőn lenni nőként “az nem létezik”. Ha érdekel, mit mondott pontosan Jakupcsek, akkor ezt a cikket olvasd el.

Baracskay Angéla: A férjem szerelmes lett egy nála 20 évvel fiatalabb hölgybe

A Love Bistro zsűritagja azt hitte, sosem lehet természetes úton gyermeke, de végül mégis teherbe esett. A cukrász viharos válása és futó kalandja után egyedül marad másfél éves kislányával. Baracskay Angéla ebben a cikkben nyilatkozik magánéletéről.

Felismerhetetlenné öregedett a Taxi-filmek sztárja

Fotó: FilmPublicityArchive/United Archives via Getty Images

A Taxi-sorozat első része 1998-ban került a mozikba, vagyis önmagában az a tény, hogy a főszereplő Danielt alakító Samy Naceri már nem pont úgy néz ki, mint akkor, nem meglepő. Az már kicsit inkább, hogy Nacerit nem ismernénk fel az utcán. Ja, és az elmúlt évtizedben Naceri neve a filmrovatok helyett inkább a bűnügyi hírekbe kerül bele. Fotó és további részletek itt.

Videón Katus Attila balesete

Katus Attila egy focimeccsen sérült le, de annyira, hogy azonnal műteni kellett. A gyógyulása legalább másfél hónap lesz, de a nagyon komoly tervei vannak a kényszerpihenő idejére. Erre a linkre kattintva egy videót találsz a durva baleset pillanatairól, plusz elolvashatod Katus beszámolóját a történtekről.

Keresés az oldalon