Újabb súlyos medvetámadás történt Székelyföldön

Startlap - Startlap
A sérült férfi műtétje előtt mesélt egy videón a történtekről.

Egy medve a bocsával jelent meg péntek délután Csíkszentkirályon az autómosó mögötti mezőn, ahol súlyosan megsebesítette az ott dolgozó 54 éves Pap Lászlót. A férfi a műtétje előtt pár perccel mesélt a történtekről.

Mély sebei vannak mindkét karján és a mellkasán és elképzelhető, hogy a tüdejét is érintette a sérülés. Az arcán, hasán és csípőjén is karmolások látszanak.

 

 

 

Súlyos medvetámadás történt Csíkszentkirályon

Súlyos medvetámadás történt Csíkszentkirályon!#Csíkszentkirály-on az autómosó mögötti mezőn egy medve és a bocsa jelent meg ma délután. A medve megtámadta és súlyosan megsebesítette a mezőn dolgozó, 54 éves Pap Lászlót. A műtét előtti percekben mesélte el a #medvetámadás körülményeit a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban. #sokamedve

Közzétette: Borboly Csaba – 2018. szeptember 21., péntek

 

 

 

Az akkor vele dolgozó ismerőse is nyilatkozott.

 

 

 

Bálázás közben támadott a mezőn a medve

Szőke Béla együtt bálázott ma délután a mezőn Csíkszentkirály határában Pap Lászlóval (https://goo.gl/HpWdsE), akire rátámadt egy bocsos anyamedve és súlyosan megebesítette több helyen. Szőke Béla hívta a mentőt, őt kérdeztük a történtekről:#medvetámadás #sokamedve

Közzétette: Borboly Csaba – 2018. szeptember 21., péntek

 

 

 

Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács elnöke – aki a videókat is közzétette – elmondta, a vadásztársulat péntek este megírja a kérelmet a medve kilövésére. Adi Croitoru miniszter biztosította a megyeelnököt, hogy hétfőn kiadják a veszélyes egyed kiemelésére vonatkozó engedélyt.

Ez is érdekelhet

képcím

Márki-Zay: Bige László átutalta az 5 milliót és kifizetett egy...

képcím

Csipes Tamara kereste a legtöbbet az olimpiával

képcím

Emberi mulasztás okozhatta a halálos metróbalesetet