Újabb rémtörténetet árult el az összevert bujáki nő

Startlap - Startlap
A brutális bántalmazás mellett más történeteket is felelevenített. Hírösszefoglaló.

Részletesen elmesélte a bujáki nő, hogyan bántalmazták a panzióban

Orosz Bernadett Jakupcsek Gabriellának árult el részletek arról az estéről, amikor a katona exe szinte a felismerhetetlenségig megverte. Felkavaró részleteket olvashatunk a brutális esetről ebben a cikkben

Hatalmas változás jön az érettséginél

előrehozott érettségi
iStock

A szakminisztérium elfogadta az Országos Diákparlament javaslatát, a tanulók kezdeményezésére megváltoztak az érettségire vonatkozó szabályok, és ennek sokan fognak örülni. Ha érdekelnek a részletek, ebből a cikkből minden kiderül.

Médiatanács: csak a Fidesz

A fideszes többség leszavazta az ellenzék jelöltjeit, és újabb 9 évre kizárólag a saját embereivel tölti fel a legnagyobb hatalmú magyar médiaügyi döntéshozó fórumot. Ha érdekel, kik az új tagok, a lenti cikkből megtudhatod.

Újabb orosz bankot hoznának Orbánék Budapestre

Azok után, hogy a nagy nyugati diplomáciai ellenkezésre fittyet hányva a magyar kormány Budapestre hozta a Nemzetközi Beruházási Bankot, újabb orosz gyökerű bankok terveznek Orbánék ideköltöztetni. A részletekért ide kattints.

Magyarországon is átvezetne az európai selyemút

Osztrák közgazdászok tervelték ki, hogyan lehetne felpörgetni az európai növekedést és ellensúlyát kínálni a kínai befolyásnak. Gigantikus gondolatkísérlet, részletesen kidolgozva.

Mi a kormány terve a szabad magyar sajtóval?

iStock

Nemzetközi médiaszervezetek vizsgálták a magyar sajtószabadságot és a média helyzetét. Aggasztó következtetésre jutottak. Részletek ebben a cikkben.

Orbánnál csak egyetlen ember nagyobb álmodozó

Közzétette a Politico az Európa sorsát leginkább meghatározó emberek listáját. A lap három csoportba osztotta azokat, akik szerintük 2020-ban a legnagyobb hatással lesznek a kontinens életére: cselekvőkre, zavarkeltőkre és álmodozókra. Orbán Viktor az álmodozók listáján lett a második helyezett. Ha érdekel, ki teljesített jobban a magyar miniszterelnöknél, az alábbi cikkből kiderül.

Budapesti anyuka a 20 rendbeli potyázó-csaló

Elkapták a budapesti anyukát, aki álnéven, fizetés nélkül szállt meg hotelekben. A részletekért ide kattints.

Lionel Messi hatodszor is aranylabdás lett

Lionel Messi, a Barcelona csatára, miután hatodszor is elnyerte az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát a párizsi Chatelet Színházban 2019. december 2-án. (MTI/EPA/Yoan Valat)

Hatodik alkalommal nyerte el az FC Barcelona argentin labdarúgója az év legjobb játékosának járó Aranylabdát. A párizsi díjátadóra a családja is elkísérte, és aki valószínűleg a világon a legeslegjobban és legcukibban  örült a díjnak, az nem más volt, mint kisebbik fia, a hároméves Mateo. Itt megnézheted a videót.

Ködös téli reggelek jönnek

Hideg éjszakákra, ködös hajnalokra számítsunk a következő napokban. Helyenként a sűrű köd tartósan is megmaradhat, jelentősen rontva a látási viszonyokat. A hétvégén nagyot fordul az időjárás. A részletes előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Kocsis Máté heti rendszerességgel egyeztet Dúró...

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás