Újabb medve bukkant fel, ezúttal Miskolcon

Startlap - Startlap
Ez nem az a maci, aki Szlovákiából visszajött.

Június 17-én hajnalban Miskolcon is felbukkant egy medve. Ez a medve egy másik medve, és nem az, akit korábban többször is elkaptak már.

Az állatról egy videó is készült, amit itt meg lehet nézni, azonban előre szólunk, hogy a felvétel készítői nem válogatták meg szavaikat (vagyis súlyos káromkodások hangzanak el).

A Bükki és Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság egy közleményben jelezte az MTI felé, hogy munkatársaik tegnap óta folyamatosan figyelemmel kísérik a területet és a Sajó mentét a lakosság és az állat biztonsága érdekében. Mindenkit arra kérnek, hogy jelezze a természetvédelmi őrszolgálat ügyeleti telefonszámán (+36 30 861-3808) ha medvét lát.

Ez egy újabb medve, és bocsai is vannak

“Úgy tűnik, hogy a Miskolc környékén lévő medve nem azonos a néhány nappal ezelőtt elengedett medvével, éjszaka a járőröző természetvédelmi őrök ugyanis Szirmabesenyő határában több helyen látták a medve kisbocsát is” – tették hozzá a szakemberek.

Vagyis ez a medve tehát nem Robi, aki szép neve ellenére egy tíz év körüli nőstény, és akit már többször elkaptak, nyomkövetőt kapott, amit leszedett, majd Szlovákiába ment, ahonnan visszatért, és aztán Sajókeresztúron randalírozott.

Ez is érdekelhet

képcím

MOK: törvényszegésre buzdít a miskolci kórház főigazgatója

képcím

Orbán szerint a Fidesz 2060-ig kormányoz majd

képcím

Egy orosz tévében közölték, hogy "teljességgel lehetetlen...