Kiemelt Hírek 2020. január 11.

Új rekord: Mészárosék 3,6 milliárd forintért építenek meg egy kilométer vasutat

Startlap Kiemelt Hírek 2020. január 11.
A dollármilliárdos magyar cége óriási összegért építheti a sínpályát. Esti hírösszefoglaló.

Mészáros Lőrinc már a kilométerenkénti vasútépítés csúcsát is megdöntötte

Már amúgy is rengeteg rekord fűződik a leggazdagabb magyar életútjához, de most végre itt van egy újabb, amivel büszkélkedhet majd az utókornak. Nem is akármelyik gyár lesz a cél a végén – ha a részletekre is kíváncsi vagy, akkor csak ide kell kattintanod. 

A Fidesz szerint választási csalást készítettek elő Győrben

Kemény vádak hangzottak el Fekete Dávid, győri alpolgármester sajtótájékoztatón. A politikus arról nyilatkozott, bizonyítékuk van arra, hogy az ellenzéki pártok által megbízott személyek hamis nyilatkozatra vettet rá hátrányos helyzetű embereket. A különös ügy részletei errefelé érhetőek el. 

Jogtalan szülészeti beavatkozásokkal vádolnak egy borsodi kórházat

Rendkívül súlyos gyanúsításokat fogalmaztak meg egy Borsod megyei kórház szülészet-nőgyógyászati osztályának dolgozói nyílt levelükben. A megdöbbentő részletek egyetlen kattintásra.

Tíz másodperc alatt határoztak az ukrán gép lelövéséről

Az iráni Forradalmi Gárda egyik magas rangú vezetője szombaton teljes felelősséget vállalt az ukrán utasszállító repülőgép lelövéséért. A több, mint 100 halálos áldozatot követelő szerencsétlenség legújabb fejleményéről ez a cikk nyújt tájékoztatást.

Eltűnt egy 21 éves nő

2019. december 20-án lakásukból távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A további részleteket, illetve a nő fényképét innen lehet elérni. 

Csalók árulnak kamu jegyeket a Vígszínház előadásaira


Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

A Vígszínház pénteki Facebook-posztjában hívja fel a figyelmet arra, hogy csalók hamis jegyeket árulnak az egyik legnépszerűbb darabjukra. Hogy melyikről is van szó, az ide kattintva fog kiderülni.

Közel a csődhöz Miskolc önkormányzati holdingja

A fizetésképtelenség szélén billeg a Miskolc Holding Zrt. az előző négyéves ciklus gazdálkodása miatt – erre a megállapításra jutottak a társaság állapotát felmérő szakemberek. A súlyos problémát ezen írás fejti ki bővebben. 

Novák Katalin szerint azért nem minden 22 éves alkalmas arra, hogy államtitkár legyen

Hogy miért nem, arról ebben a cikkben tudhatunk meg többet, ahogyan itt olvashatunk arról is, Rácz Zsófia diploma nélkül miért is töltheti be ezt a hivatalt.

288 áldozata van a kassai jeges járdáknak

Van aki “simán” megúszta zúzódásokkal, de rengetegen voltak akik komolyabb sérüléseket szenvedtek a rendkívül csúszós járdáktól. Azt, hogy mennyi embert kellett még meg is műteni, arról itt lehet tájékozódni.

Keresés az oldalon