Kiemelt Hírek 2021. július 26.

Új pontrendszert vezet be a magyar rendőrség

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 26.
A világon elsőként hűségpontokat lehet gyűjteni, amennyiben betartjuk a sebességkorlátozást. A pontokért cserébe a becsületes sofőröket és az utasaikat is jutalmazzák. Esti hírösszefoglaló.

Fotó: MTI/Varga György

Új pontrendszert vezet be a magyar rendőrség

A világon elsőként hűségpontokat lehet gyűjteni, amennyiben betartjuk a sebességkorlátozást. A pontokért cserébe a becsületes sofőröket és az utasaikat is jutalmazzák. További információkért katt ide.

A lehallgatási botrány miatt tüntetnek Budapesten

Délután fél hét körül egy nem túl nagy tömeg az összes ellenzéki párt képviseletével együtt indult meg a Terror Házától a Fidesz Lendvay utcai székháza felé. Fotók és további részletek itt.

Tokió: magyar érem nem született, de hősies küzdelmek igen, plusz bemutatkozott a dobogó, ahol 14 év volt az átlagéletkor

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Megszületett minden idők második legfiatalabb olimpiai bajnoka, a norvég triatlonisták bemutatták a mezt, amiről még ők is azt mondták, hogy tuti megfordulnak majd utánuk, annyira vékonyra sikerült, Dean Boxall ausztrál úszóedző őrjöngött a győzelemtől, és ugyan Marton Anna nem nyert, de állapotát tekintve már az is bravúr volt, hogy a bronzmeccsig eljutott. Erre a linkre kattintva elolvashatod a tokiói olimpia harmadik napjának legizgalmasabb történéseit, valamint az is kiderül, mire számíthatunk a folytatásban kedden.

Tiborcz István társszerzője lett az egyik leghíresebb budapesti épületről szóló könyvnek

Az Adria Magyar Királyi Tengerhajózási Részvénytársaság századfordulós palotájáról 230 oldalban írnak, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum főigazgató-helyettese, Dr. Zsigmond Gábor, no meg Orbán Viktor veje. Hogy Tiborcznak mi köze az ingatlanhoz, azt nem nehéz kitalálni. Bővebben.

Élő YouTube-videón közvetítik, ahogy egy algoritmus egymás után tölti ki a nemzeti konzultációkat

A közvetítés 12 órája fut, a videó leírásában külön üzenet áll a TEK és a rendőrség számára. Annak érdekében, hogy látható legyen, mit csinál a robot, direkt lelassították a rendszert, de már így is több ezer kormányzati kérdőívet töltött ki a szorgos fantomkéz. Íme.

A földvári körzeti megbízott találta meg a Balatonban eltűnt kislányt

A tízéves kislányra teljesen kimerülten és rémülten bukkantak rá a tavon. Mi történt? Innen kiderül.

Már készülődnek a csapatok a Hungaroringen: pillants be a kulisszák mögé

Fotó: Mark Thompson/Getty Images

A hétvégén kerül megrendezésre a Forma-1-es Magyar Nagydíj, ezért hétfőn ellátogattak a pályára. Képgaléria.

Dübörög a kormányközeli influenszerek kiképzése, rejtélyes tízmilliókból 

Ismét elindította Megafon Központ a jobboldali influenszerek tréningezésére kitalált képzését. A szervezet állítása szerint adományokból tartja fenn magát, de sem azt nem lehet tudni, honnan jön a pénz, sem pedig azt, pontosan milyen formában támogatják a Fideszhez hű megmondóembereket. A Facebooknak hála annyi bizonyosan látszik, hogy kemény tízmilliókat költenek a posztok kiemelésére, élén Rákay Philip tartalmaival. Bővebben.

Bűnözőktől elkobzott luxuscikkeket árul rendkívüli kedvezményekkel az Alibaba

Több ezer árucikk között lehet válogatni, milliós kedvezményekkel. És kereslet van bőven. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Már harmadfokú figyelmeztetés érvényes a hőség miatt

Az Országos Meteorológiai Szolgálat két délkeleti megyében emelte a veszélyjelzés szintjét, az ország többi részén első- illetve másodfokú figyelmeztetést adtak ki. A következő 24 óra várható időjárásáról, valamint az aktuális figyelmeztetésekről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Keresés az oldalon