Kiemelt Hírek 2019. október 28.

Tragédia történhetett a Mallorcán eltűnt magyar testvérpárral

Startlap Kiemelt Hírek 2019. október 28.
Egyre több dolog derül ki a 30 éves Katalin és a 18 éves Mihály eltűnéséről. Hírösszefoglaló.

Tragédia állhat a Mallorcán nyaraló fiatal magyar testvérpár eltűnése hátterében

Arról, mi történhetett a 30 éves Orosz Katalinnal és a 18 éves Orosz Mihállyal, és hogyan áll a felkutatásuk, ebben a cikkben olvashatsz, ahol a testvérpár  fotóját is megnézheted.

A Publicus Intézet felmérése szerint már gyengébb a Fidesz a teljes összefogásnál

Az önkormányzati választás után négy nappal a Publicus Intézet telefonos közvélemény-kutatást végzett a pártok  népszerűségéről, és izgalmas eredmény született. Ebből a cikkből megtudhatod, a népesség milyen aránya szimpatizál az egyes pártokkal, de a kérdezők arra is kitértek, hányan mennének szavazni, amennyiben most kerülne rá sor, illetve mennyire elégedettek az országban tapasztalható helyzettel.

Szerb kamionnal ütköztek az M5-ösön, hét ember meghalt

A hétfőre virradóra történt tömegbaleset körülményeit innen ismerheted meg.

Videón az ételosztás Debrecenben – egyáltalán nem csak a hajléktalanok állnak sorban

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete immár nyolcadik éve szervez a városban havi egy ételosztást. Erre annak idején csak hajléktalanok érkeztek, az utóbbi időben azonban már egész más társadalmi csoportok is megjelennek az ingyen ételért. Az alábbi cikkből kiderül, kik ők: az eseményről készült videóban a rászorulók is megszólalnak, és elmondják, miért van hatalmas szükségük a női egyesület segítségére

Ezért a nemzetközi átlag háromszorosa a magyarországi amputációk száma

Fotó: Christopher Furlong/Getty Images

A Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete elmagyarázta, mi a probléma a hazai érsebészettel, ami az amputációk kiugró számában jelenik meg. Részletek itt.

Mészáros Lőrincék nyerték a legtöbbet azon a projekten, ami miatt Magyarország egy csomó EU-s pénzt bukik, de annyira szabálytalan volt az egész, hogy az ő részük is alig több a várható büntetésnél

A valaha volt legnagyobb állami közbeszerzésről van szó, amelyet a víziközmű-beruházásokra írtak ki, és amellyel kapcsolatban egészen durva eredményre jutottak az uniós revizorok. Milyen problémák voltak a százmilliárdos projekttel, kik és milyen arányban részesültek belőle, és mi lesz a böjtje ennek az egésznek?

Ilyen Budapestet kapott Tarlós Istvántól Karácsony Gergely

A Pentagon bejelentette: két év után visszatért a földre a titkos, pilóta nélküli ürrepülő

Üzbegisztánban korlátoznák a bulizást, hogy a lakosság hasznosabb dolgokra költse a pénzét

Fotó: Frances M. Ginter/Getty Images

Az üzbég igazságügyi minisztérium új törvényjavaslata a lakosság rossz anyagi helyzete miatt aprólékos szabályokkal korlátozná, hogyan szórakozhatnak az országban az emberek.

Ma érkezik a hidegfront

És ezzel jelentősen visszaesik a hőmérséklet. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Keresés az oldalon