Kiemelt Hírek 2021. augusztus 30.

Tóth Gabi interjúban magyarázkodott az elmúlt napok botrányairól, aztán letiltotta azt is

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 30.
Ahogy Kajdi Csabát és Lakatos Márkot is, akik kritikával illették őt. Majd kiposztolt egy képet alvó kislányáról, miután megígérte, hogy soha többé nem mutogatja Hannarózát. Bulvárösszefoglaló.

YouTube/ZSHOW time

Tóth Gabi interjúban magyarázkodott az elmúlt napok botrányairól, aztán letiltotta azt is

Ahogy Kajdi Csabát és Lakatos Márkot is, akik kritikával illették őt. Majd kiposztolt egy képet alvó kislányáról, miután megígérte, hogy soha többé nem mutogatja Hannarózát. A babafotó és a hozzá tartozó háttérsztori itt, a letiltós ügy részletei meg itt találhatók.

Szőke Zoltán “sárban fetrengő kutyáknak” és “senkiknek” nevezte játékostársait VV Leo szerint

Több konfliktust követően minden csapattársa a Barátok közt egykori színészét küldte párbajra a Totem legutóbbi részében. VV Leo nyilatkozata némileg árnyalja azt, hogy vajon miért. Szőke Zoltán azt mondja, ő egy “megmondóember”, amit nem tudnak “illő” toleranciával fogadni. Ha VV Leo videója érdekel, akkor ide, ha pedig Szőke Zoltán magyarázata, akkor ide kattints.

Előkerült egy felvétel Puskás Peti és Dallos Bogi templomi szertartásáról

Az egyik ismert vendég lekamerázta, ahogy az oltártól elvonulnak, vagyis az első lépéseiket, mint férj és feleség. Videó.

Kiderült, mennyibe kerülhetett Majka esküvője

A Blikk utánajárt, mire mennyit költhetett az álompár, akik 10 év és két gyermek után álltak oltár elé. A pontos számokért erre a linkre kell kattintani. De még ezzel sem ér véget a Majka-Dundika esküvőt követő hírcunami: végül a rapper is megosztott egy képet a nagyszabású eseményről, amelyet itt nézegethetsz.

Erzsébet királynőnek van egy testdublőre, aki 30 éve ingyen dolgozik neki

Ben Stansall – WPA Pool/Getty Images

Ella Slack teljesen véletlenül, a BBC munkatársaként került bele különös szerepkörébe, miután Erzsébet szemébe sütött a nap egy hivatalos jelenésén. Slack odáig van a királynőért, és állítja: Erzsébet soha nem hibázott még. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Rubint Réka: Norbi maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket

Mosolygós közös képet posztolt a kórházi ágyról, és alapos beszámolót adott arról, mi történt, miután Norbi sztrókot kapott. Íme.

Nagyinterjú készült Gajdos Tamással: “Ez a mostani felújítása a Szerencsekeréknek vérlázító, megalázó és kikérem magamnak”

Nagy visszhangja lett legutóbbi nyilatkozatának a Kasza Tibi főszereplésével újraalkotott Szerencsekerékről, de Gajdos Tamás ennél jóval több dologról mesél ebben az interjúban. Harminc évi tévés múltja izgalmas kulisszatitkairól, modellmunkáiról, sportos életmódjáról, barátairól, és még sok minden másról, a beszélgetésbe pedig néha beleszól a háttérből menyasszonya, akinek több évtized után kérte meg a kezét.

“Amikor megpillantottam a kúriát, a dekorációt, a meseszép virágokat, egyből potyogni kezdtek a könnyeim” – álomesküvőt rendezett a Dancing with the Stars táncospárja

A Pásztor Anna partnereként szereplő Köcse György a műsor alatt kérte meg Stana Alexandra kezét. Képgaléria és lelkes élménybeszámolók itt.

Vujity Tvrtko 4 hónapra Hawaiin hagyta családját

MTI/Szigetváry Zsolt

Benjamin fiát magával hozta, a többiek maradtak 12 ezer kilométerrel arrébb. Mi történt? Innen kiderül.

A Reggeli műsorvezetői megmutatták otthonukat: Szabó Zsófi a hálószobából, Nádai Anikó a konyhájából jelentkezett be

Lakatos Márk legendás szalonját választotta a rendhagyó adás helyszínéül, Járai Máté lakásáról rögtön kiszúrták, hogy rendet raktak, Nádai Anikóról kiderült, hogy a vendégszobája szekrényére különösen büszke, Szabó Zsófi még az ágyát se vetette be. Videók.

Keresés az oldalon