Tóth Gabi imádkozós fotót posztolt, és üzent a vallásosság támadóinak: "Nem vagyunk kattantak!"

Startlap - Startlap
Egy templom közepén az oltár előtt térdre borult, mindenkit hitre buzdít, és kiáll a vallási megbélyegzés ellen. Bulvárösszefoglaló.

Tóth Gabi imádkozós fotót posztolt, és üzent a vallásosság támadóinak: “Nem vagyunk kattantak!”

Az énekesnő fényképen mutatta meg, ahogy egy templom közepén az oltár előtt térdre borult. Tóth Gabi mindenkit hitre buzdít, és kiáll a vallási megbélyegzés ellen. Íme a bejegyzés.

Ada magyarázkodik születendő lánya neve miatt: “Nem én találtam ki, ez egy létező név”

A várandós tévés németországi otthonából jelentkezett be az RTL reggeli műsorába. Természetesen a baba szolgáltatta a fő témát, no meg a kicsi igencsak különös neve. Videó és további részletek itt.

Interjú készült Für Anikóval: “A negyvenes éveim végén adatott meg nekem egy normális családi élet”

Az Örkény Színház olyan számára, mint egy család, szakmailag a csúcsnak tartja, ezért nem tervezi, hogy valaha is váltani fog. Vallja, hogy az életnek a nehézségek ugyanúgy fontos részei, mint a boldog pillanatok. A színház mellett jelenleg az Apatigris második évadában bukkan fel, az nlc.hu ennek apropóján kérdezte Für Anikót munkáról, családról karrierről, és még sok minden másról. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva olvasható.

Sebestyén Balázs értékelte Pachmann Péter klipjét: “Az egész csávó halál manír, nem látom, hogy élvezné, de nagyon irigylem”

A Mokka műsorvezetőjének Szavak nélkül című új videóklipje mellett nem lehet elmenni csak úgy. Sebestyén Balázs egyszerre dicsérte és kritizálta Pachmann szürreális produkcióját. Ha kíváncsi vagy a véleményére, akkor ezt a cikket nézd meg.

Gallusz Nikit évekig zaklatta volt barátja

Fotó: MTI/Marjai János

A színésznő a Breakingben vallot a kezdetben “bűbájos” fiúról, aki nem tudta feldolgozni a szakítást, és végül eldurvultak a dolgok. Videó és további részletek itt.

Új sikergyanús főzős műsor érkezik az RTL Klubra

Valójában sütős, nem főzős, de A Konyhafőnökhöz hasonlóan itt is versenyezni fognak. További információkért katt ide.

Felbukkant Pásztor Anna eltűnt nevelőapja, és egy hatalmas ajándékkal lepte meg lányát

Pásztor Anna és Pásztor Gyula 13 éven át éltek egy családban, aztán megszakadt a kapcsolatuk. A férfi most olyan hírrel állt elő, ami gyakorlatilag megmenti a bajtól az Anna and the Barbies frontemberét. Mi történt? Innen kiderül.

Gáspár Zsolti magára vállalta a “gyújtogatást”

Gáspár Győző öccse nem érti, miért kell “körbehaknizni” a történtekkel a médiát, a tűz teljesen veszélytelen volt, ugyanakkor szükség volt rá. Részletek itt.

Holló Márta akkor és most: így változott az RTL arca az elmúlt évtizedek során

Az immár 46 éves Holló a csatorna indulásakor Batiz Andrással, Kolosi Péterrel és Marsi Anikóval járt együtt Vitray Tamás televízió szakos osztályába. Ekkor, 1997-ben keresték meg őt egy saját napi magazinműsor lehetőségével. Holló Márta régi és mostani életéről ebben a cikkben írnak.

Rosamund Pike: Úgy éreztem magam Budapesten, mintha Párizsban lennék

Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images

A közelmúltban egy Netflix-filmmel a széles köztudatba berobbant Pike a Radioactive című, Marie Curie-ről szóló film forgatásán járt a magyar fővárosban. Szokásos kérdés a hozzánk látogató hírességekhez, hogy mit szólnak az országhoz, és nyilván rendre dicsérik azt, de Rosamund Pike ennél tovább ment, és túlzás nélkül kitörő lelkesedéssel nyilatkozott Budapestről. Ebben a cikkben nemcsak erről, hanem további más érdekességekről is olvashatsz a színésznő kapcsán.

Ez is érdekelhet

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak