Tóth Gabi huszárok között énekli a Gábor Áron rézágyúját, kommentelni nem lehet a videó alatt

Startlap - Startlap
Egy közleményből derült ki, miért is született a népdal-feldolgozás Tóth Gabitól. Pataky Attila március 15-i pólója pedig elárulja, kit tart Európa vezetőjének. Bulvárösszefoglaló.

Tóth Gabi huszárok között énekli a Gábor Áron rézágyúját

Új dallal és videóval jelentkezett Tóth Gabi kedden, a klipben – amit a március 15-i nemzeti ünnepen a Daloskönyv YouTube-csatorna töltött fel – az énekesnő Bocskai-viseletbe bújva, huszárok között énekel. A videóért kattints ide.

A kommentelési lehetőséget letiltották a klip alatt, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közleményéből derül ki, hogy miért is született a szerzemény. Spoiler: ismert magyar dalok feldolgozásával emlékszik az MTÜ az 1848-49-es szabadságharcra és forradalomra, és a jövőben minden olyan ének a Daloskönyv része lesz, amely a nemzeti identitás része.

Pataky Attila március 15-i pólója elárulja, kit tart Európa vezetőjének

Az EDDA frontembere egy hatalmas kokárdát tűzött ki a bőrdzsekijére, de ez is eltörpül a pólója mellett. Ha érdekel a viselet, kattints ide.

Megszületett Czutor Zoltán hatodik gyereke

Instagram-oldalán közölte a hírt Czutor Zoltán, hogy megszületett feleségével, Czutor-Kilián Zsanettel harmadik közös gyerekük. Azt is elárulta, hogy babájuk kislány lett. Hogy milyen nevet adtak a babának, kiderül innen.

Régen láttuk: így néz most ki Máté Kriszta

Újra feltűnt a képernyőn az egykori műsorvezető, aki a nagyon népszerű Cápák között producere is. Videó itt.

A Sztárban Sztár-ban megsérült Stohl András elárulta, nem először folyt a vére a színpadon

A színész itt mesélt arról, hogy évtizedekkel ezelőtt sokkal nehezebb helyzettel is meg kellett már birkóznia.

Műsorvezető lesz Köllő Babett, ezt a TV2-s műsort kapta meg

A 43 éves színésznő – akit a Feleségek luxuskivitelben című reality-ből ismert meg az ország – nem titkolta képernyős álmát: saját műsorra vágyott, ehhez pedig Demcsák Zsuzsához járt tanulni. Úgy tűnik, most valóra vált az álma. Innen kiderül, melyik műsor házigazdája lesz.

Tomán Szabina megmutatta ritkán látott férjét

Az üzletasszony féltve óvja magánéletét, de azért egyszer-egyszer kivételt tesz. Most például a Fókusz kameráinak mutatta meg a családját, ha érdekel, itt nézheted meg a felvételt.

Kiss Endi a gyönyörű lányaival lép színpadra

A Hooligans dobosának három lánya van, és nem mindennapi produkcióra készülnek. Részletek.

Nótár Mary vallomása: „Irigy rám a családom”

Az életéről vallott az énekesnő Palik Lászlóék YouTube-műsorában. Nótár Mary elmondása szerint vannak olyan családtagjai, akikkel egyáltalán nem tartja a kapcsolatot, az okokról itt olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...