Kiemelt Hírek 2021. június 03.

Tóth Andi elmondta, mi a gondja Erdéllyel

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2021. június 03.
Az énekesnő nyomós okból nem tér vissza szülőföldjére, édesanyja legnagyobb bánatára. Bulvárösszefoglaló.

Tóth Andi elmondta, mi a gondja Erdéllyel

Hírhedt lettem, nem híres

– állítja Tóth Andi. A fiatal énekesnő a nulláról építette fel magát, és már nem kér a jó tanácsokból. Azt is elárulta, miért nem költözik vissza Erdélybe. Innen te is megtudhatod.

Póthajjal szépül Várkonyi Andrea

Frissebb, lendületesebb lett Várkonyi Andrea új külseje, a műsorvezető hosszú loknikkal tért vissza a képernyőre. Nézd csak ezt a fotót!

“Borzalmas, és öregít” – Szinetár Dóra rajongói nem kímélték a színésznőt

A színésznő búcsút intett a hosszú hajának, ez a változás viszont nem nyerte el minden rajongója tetszését, voltak akik hangot is adtak a véleményüknek. A legkeményebb kommenteket errefelé olvashatod

Így él most Leslie Mándoki

HENNING KAISER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Szinte semmit nem változott a 80-as évek óta Leslie Mándoki, akinek kalandos életét, talán a mostani fiatalok nem is ismerik, pedig a magyar világsztár történetéből filmet lehet forgatni! Ebben a cikkben elmesélik.

Judy falatnyi ruhában állt kamera elé

A férjemnek is igénye, hogy jól mutassak mellette

– mondja az énekesnő, aki korábban nem vállalt még ilyen képeket. A fotóért ide kattints.

Ambrus Attila fejenként húszezer forintért tart csapatépítőket

A Viszkis oktatott már cégeket, tartott már motivációs előadást is, most viszont olyan céges csapatépítőre várja a vállalkozó szelleműeket, ami minden eddiginél komplexebb élményt nyújt. Részletek

Szétköltözött Agárdi Szilvi és párja

Korábbi hír, hogy a látássérült Agárdi Szilvi szinte az egyik napról a másikra teljesen megvakult, és most mindent újra kell tanulnia. Ráadásul már Krisztiánnal sem él egy fedél alatt. Mi történt? Innen kiderül.

28 éves színész lett a Karinthy új igazgatója

Berettyán Nándor Vidnyánszky Attila színészosztályában Kaposváron csupán négy éve, 2017-ben végzett. Ha te is furcsállod a váratlan kinevezést ilyen fiatal korban, akkor csak kattints ide

A banánszoknya és ami mögötte van – 115 éve született Joséphine Baker

Leemage via AFP

Joséphine Bakerről sokaknak emlékezetes fellépőruhája jut eszébe, pedig a századfordulón született előadóművésznő története ennél sokkal gazdagabb és tanulságosabb, és a sztoriban van magyar szál is. Ha érdekel, olvasd el ezt a cikket.

A Konyhafőnök: búcsúzott a közönségkedvenc

Hamarosan az utolsó héthez ér A Konyhafőnök, nemsokára kiderül, hogy kik azok a versenyzők, akik már séfkabátot kapnak. A tegnapi napon is távoznia kellett a leggyengébben teljesítő amatőr szakácsnak. Részletek.

Keresés az oldalon