Törvényt módosítana a DK Nagy Blanka miatt

Egy német napilapot a norvég tömeggyilkosra emlékezteti Orbán kampánya, 2,5 éves gyerekével együtt eltűnt egy fiatal nő, Fábry Sándor majdnem beengedte az ellenzéket az MTVA-ba. Hírösszefoglalónkban többek között ezekről olvashatsz.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-04-15 19:30

Fotó: YouTube/ 444.hu

Törvényt módosítana a DK Nagy Blanka miatt

A Demokratikus Koalíció (DK) vasárnapi kampánynyitó rendezvényén Nagy Blanka is részt vett, és annak ellenére, hogy az utóbbi időben a kormányközeli média kereszttüzébe került, amit ezután kapott, arra feltehetően még ő sem számított. Pilhál Tamás, a Pesti Srácok nevű lap munkatársa ugyanis egy olyan fényképet tett közzé a Facebook-oldalán az eseményről, amelyen be lehet látni a kecskeméti diáklány szoknyája alá, mindezt egy élcelődő megjegyzéssel kísérte.

 

2,5 éves kisfiával együtt tűnt el egy fiatal magyarcsanádi anyuka

A makói rendőrök a lakosság segítségét kérik egy magyarcsanádi nő és kisfia megtalálása érdekében, akik március 23-án tűntek el. Piroska Richárdné Rácz Annabella és gyermeke, Piroska Milán Krisztián fényképét ezen az oldalon nézheted meg.

Videón, ahogy Fábry Sándor majdnem beengedte az ellenzéket az MTVA székházába

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Mindjárt engem is földre visznek

– mondta Fábry Sándor Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek, miközben oda akarta adni neki az MTVA Kunigunda úti székházába szóló belépőkártyáját. Ellenzéki képviselők ugyanis megint be szerettek volna menni az MTVA-ba, hogy felolvassák petíciójukat és találkozzanak az intézményt vezető Papp Dániellel. A képviselő facebookos videója itt megnézhető – ebből kiderül, miért nem sikerült végül bejutnia az épületbe, és meghallgathatod a beszélgetését Fábry Sándorral.

A Der Spiegel a norvég tömeggyilkos összeesküvés-elméleteihez hasonlítja Orbán Viktor hét pontját

Fotó: Morris MacMatzen/Getty Images

A Der Spiegel szerint a Fidesz EP-választási kampányának a hét pontja Anders Behring Breivik norvég tömeggyilkos, valamint a christchurchi merényletet elkövető Brenton Tarrant írásaiban szereplő összeesküvéses-elméletekre hasonlít. Azt, ahogyan a német hetilap részletesen bemutatja, miként torzítják az április 5-én bemutatott pontok a valóságot, ebben a cikkben olvashatod el.

Rengetegen támogatják a Fidesz bevándorlásellenes EP-választási kampányát

“Ez az az út, amely Európát sikeressé teheti, Magyarországot pedig biztonságban tarthatja, ezért folytatjuk továbbra is az aláírások gyűjtését” – fogalmazott Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a párt EP-kampánya kapcsán. Ha érdekel, hány támogató aláírást gyűjtött össze eddig a Fidesz, illetve mit mondott a terveikről Kocsis Máté és Rogán Antal, ide kattints.

Sztrájkot hirdettek a ferihegyi légiforgalmi irányítók

Fotó: Mark H Milstein/Bloomberg via Getty Images

Kétórás figyelmeztető sztrájkot tart a héten a CONTROL Magyar Légiforgalmi Irányítók Szakszervezete a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt.-nél, ha a kitűzött időpontig nem sikerül megállapodnia a feleknek. A sztrájk pontos időpontjáról és várható következményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Lázár János polgármestersége alatt a vadászkastélyához vezető út elvesztette közútjellegét, de erről Lázár János semmit nem tud

Lázár János azt nyilatkozta, nincs tudomása annak az útnak a tisztázatlan helyzetéről, ami ahhoz a batidai vadászházhoz vezet, melynek résztulajdonosa. Pedig az út a Lázár János vezetése alatt álló önkormányzat tulajdonában állt még, amikor a kastély üzemeltetője egyszerűen kisajátította azt. Ha érdekel, mit nyilatkozott az ingatlan üzelemtetője, valamint mi lett a jelenlegi polgármester, Márki-Zay Péter megoldása az ellentmondásos történetre,ide kattints.