A török-szíriai földrengés egyik legmegrázóbb fotója - a hét hírei képekben

Startlap - Startlap
Egyre kevesebb túlélőt találnak a török-szíriai földrengés romjai alatt; háromnapos kormányülést tartottak Sopronban; lelőtt egy kínai léggömböt az amerikai katonaság; évértékelőt tartott Joe Biden; Volodimir Zelenszkij találkozott Orbán Viktorral; Kim Dzsong Un a feleségével és a lányával jelent meg egy díszvacsorán; Vaskuti Istvánt javasolják a Nemzet Sportolója címre. Képes hírösszefoglaló a hét fontosabb eseményeiről.
Csoportképen a kormány tagjai a háromnapos stratégiai kormányülés második napján Sopronban 2023. február 7-én.
Csoportképen a kormány tagjai a háromnapos stratégiai kormányülés második napján Sopronban 2023. február 7-én.

A török-szíriai földrengés egyik legmegrázóbb fotója – a hét hírei képekben

Csoportképen a kormány tagjai a háromnapos stratégiai kormányülés második napján Sopronban 2023. február 7-én.
Egy helyi lakos a földrengésben elhunyt, romok alá szorult 15 éves lánya kezét fogja.
A Hold korongja fénylik két Nyugati-Alpokban levő Les Jumelles-hegy sziklacsúcsai között a svájci Aigle településről fényképezve telihold idején, 2023. február 6-án.
Az Amerikai Haditengerészet által 2023. február 7-én közreadott képen tűzszerészek gyűjtik be az amerikai katonaság által az ország légterében előző nap lelőtt kínai léggömböt a dél-karolinai Myrtle Beach partjainál február 5-én.
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök (k) beszédet mond az Európai Parlamentben (EP), Brüsszelben 2023. február 9-én, az Európai Tanács brüsszeli ülésének idején.
Becsapódott lövedékek nyoma a hólepte szántóföldön a frontvonalon, a Donyecki területen fekvő Bahmut közelében 2023. február 9-én.
Orbán Viktor miniszterelnök és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kezet fog tárgyalásuk után Brüsszelben 2023. február 9-én.
A KCNA észak-koreai állami hírügynökség felvételén Kim Dzsong Un észak-koreai vezető, a Koreai Munkapárt főtitkára a felesége, Ri Szol Dzsu és a lányuk társaságában érkezik az észak-koreai néphadsereg megalakulásának 75. évfordulója alkalmából tartott díszvacsorára egy meg nem nevezett helyszínen.
Joe Biden demokrata párti amerikai elnök évértékelő beszédet mond a kongresszus két házának ülésén a törvényhozás washingtoni épületében, a Capitoliumban 2023. február 7-én.
A Nemzet Sportolója címre javasolt Vaskuti István budapesti otthonában 2023. február 8-án.
A még használható holmikat mentik a földcsuszamlás következtében megsemmisült otthonukból helyi lakosok a perui Camana egyik törmelékkel borított utcáján 2023. február 7-én.
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egy puskát próbál a 29. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás (FeHoVa) megnyitóján a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2023. február 9-én.
Az alacsony vízszint miatt egy csaknem teljesen kiszáradt lagúna fenekén vesztegelnek gondolák Velencében 2023. február 6-án.
Fotó megosztása:

Címlapkép: Adem ALTAN / AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...