Törés és feszültség van Márki-Zay stábja és a pártok közt, elkezdtek kipattanni a belső konfliktusok

Startlap - Startlap
Nehézkes döntéshozatalról, amatőr stábról, betűtípusokról szóló vitákról, a kampányfőnök személyéről panaszkodnak az egyik oldalon, Márki-Zay csapatában viszont teljes a nyugalom és az elégedettség. Délelőtti hírösszefoglaló.

Törés és feszültség van Márki-Zay stábja és a pártok közt, elkezdtek kipattanni a belső konfliktusok

Mielőbb változtatni kellene […], mert ez így kényelmes Fidesz-győzelem lesz. Csakhogy amíg én aggódom, szerinte jól haladunk, nem kell türelmetlenkedni, meglesz a győzelem, nyugi. […] Nem ugyanazt a valóságot érzékeljük

Míg Márki-Zay Péter csapatában nyugalom és az elégedettség honol, a másik oldalon egyre nagyobb elégedetlenség tapasztalható – állítja a 24.hu, miután ellenzéki politikusok és háttéremberek tucatjaival beszéltek, akik csak név nélkül vállalták véleményüket. Nehézkes, lassú döntéshozatalról, amatőr stábról, betűtípusokról szóló vitákról, Zarán Péter kampányfőnök személyéről panaszkodnak, a hetedik frakció ötlete már csak hab volt a tortán. Márki-Zay Péter stábjának egyik tagja szerint “lehet, hogy a pártok nagyon profik, de eddig három kétharmadot hoztak össze a Fidesznek”, és közben épp ők, a kezdő, lelkes civilek verték meg őket legutóbb. Bővebben.

Koronavírus itthon: közel 8 ezer új fertőzöttet igazoltak

A legfrissebb, hivatalos magyar járványügyi adatok erre a linkre kattintva olvashatók.

Ron Werber: Úgy fest, Márki-Zayban megvan benne minden, hogy legyőzze Orbánt bármilyen vitában

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje számára azonban nem Orbán Viktor jelenti a legfontosabb kihívást – állítja Ron Werber. Az izraeli kampányszakember, aki a kétezres évek óta többször dolgozott a magyar baloldalnak, illetve Medgyessy Péter 2002-es kampányának vezetője volt, interjút adott. A téma természetesen a tavaszi választás volt. Részletek.

Letartóztatták Mikó Istvánt, aki egy zsoldoscsapattal próbálta elfoglalni a Dunaferr gyárát

Mikó vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt került a rács mögé. Figyelemre méltó, hogy minderről éppen a Központi Nyomozó Főügyészség szólalt meg, amely csak a legmagasabb rendű személyek esetén illetékes ilyen ügyekben. Bővebben.

29 új külképviselet nyílt az országgyűlési választásokra

MTI Fotó: Biró István

Míg a 2018-as országgyűlési választáson 118 külképviseleten szavazhattunk, április 3-án már 146 külföldi helyszínen adhatóak le a voksok. Aki gyorsan számol, annak feltűnhetett, hogy valami nem stimmel: Tripoliban bezárták a külképviseletet. További információkért katt ide.

Kiszakadt a korlát egy erkélyen, lezuhant és meghalt egy nő Budapesten

A főváros XIII. kerületében történt tragédiáról ebben a cikkben írnak.

Vízhiány veszélyezteti a síelést Eplényben

Ha nincs víz, nem tudnak dolgozni a hóágyuk sem. Kissé abszurd módszerrel te is segíthetsz a helyzeten: vihetsz magaddal vizet a helyszínre, amikor síelni mész. Részletek.

Novak Djokovic elismerte, hogy megszegte a szabályokat

Graham Denholm/Getty Images

A húszszoros Grand Slam-tornagyőztes azt is elmondta, hogy hibásan töltötte ki a beutazáshoz szükséges iratokat, ügynöke szerint ugyanakkor véletlen hiba történt. A szerb teniszcsillag botrányának fejleményeiért katt ide.

Jelentős hőmérsékleti kontraszt lesz a nyugati és keleti országrész között

Hiába érkeznek enyhe légtömegek nyugat felől, a hóval fedett keleti területeken kitart a fagyos idő. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

(Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ez is érdekelhet

képcím

Mutatjuk, hogy kell kiszámolni a júliusi nyugdíjemelést

képcím

Várkonyi Andreától Ákosig a fél magyar elit felvonult Orbán...

képcím

Kövér László: Az Európai Unió egy lehetetlen küldetés