Tom Cruise megváltozott arcvonásait figyeli a világ egy kaliforniai baseball meccs óta

Startlap - Startlap
Az 59 éves Cruise vonásainak háttérében félresikerült plasztikát sejtenek. Bulvárösszefoglaló.


Három évvel ezelőtt még így festett. (Fotó: John Phillips/Getty Images for Paramount Pictures)

Tom Cruise arcvonásait figyeli a világ egy kaliforniai baseball meccs óta

Miután részt vett a The Los Angeles Dodgers és a San Francisco Giants mérkőzésén, mindenki azt találgatja, hogy mégis mi történhetett az arcával. Az 59 éves Cruise új arcvonásainak háttérében félresikerült plasztikát sejtenek. Fotók.

Rúzsa Magdi megmutatta a férjét

A hármas ikrekkel terhes Rúzsa és Vilmos közös esztergomi kirándulásáról jelentek meg fotók. Íme.

Csonka András egy cukorbeteg kislány hasnyálmirigyét alakítja új darabjában

A szerző egy belgyógyász, Voith Ági pedig a cukor.Csonka András szerint az övé “nagyon hálás” szerep. További információkért katt ide.

Gáspár Laci elsírta magát az X-Faktor válogatóján

Gáspár annyira elérzékenyült a 21 éves Máté előadásától, aki saját rapszövegében mondta el, hogy miután 10 évesen agydaganattal diagnosztizálták, beszélni és járni is újra meg kellett tanulnia, és mindeközben családja anyagilag tönkrement, de ő mégis boldog, hogy végül a többi zsűritag is egymás után igennel szavazott. Érdemes megnézni a jelenetet.

Kállay Bori: Mindig kell valami tervnek lenni, mindig pozitívan nézem az egész életet

Kállay Bori és Oszvald Marika a Csínom Palkó próbáján a Budapesti Operettszínházban 2015. április 22-én. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Fonyó Barbara édesanyja boldog, hogy immár 55 éve színpadon lehet. A művésznő a TV2 reggeli műsorában beszélt az elmúlt évtizedekről, arról, hogyan változott a világ, mi az a szerep, amire mindig vágyott, de nem játszhatta el, és mire a legbüszkébb az életéből. Videó és további részletek itt.

“Kikérem magamnak” – L.L. Junior teljesen kiakadt a Sztárban sztár leszek! Raggamoffinján

A dalát előadó versenyzőt mentoráló Tóth Gabinak külön nekiment a bejegyzésben, amit azóta – alighanem az RTL Klubbal kötött szerződése miatt – törölt. A poszt szövege és a kérdéses produkció itt található.

Gáspár Evelin: Már a butulás szélén voltak a játékosok az éhezéstől

Ami egyébként hátrány jelenthet, a Survivor során előnnyé vált: az éhezést a folyamatos súlyproblémái, a kamerák folyamatos jelenlétét pedig hagyományosnak éppen nem mondható gyerekkora miatt viselte jól. Gáspár Evelin a Reggeliben mesélt élményeiről és a műsor kulisszatitokról. Videó.

Jakupcsek Gabriella meghatódva osztotta meg 12 éves lánya levelét

Emma Róza kézzel írt sorokkal, roppant felnőttes látásmódot követve nyugtatta meg anyukáját, hogy semmi baj, ha sokat dolgozik. A teljes szöveg erre a linkre kattintva olvasható.

Paul McCartney 51 év után elárulta, miért oszlott fel a Beatles

George Harrison, John Lennon, Paul McCartney és Ringo Starr a hatvanas években. (Fotó: Bettmann/Contributor/Getty Images)

Annak idején McCartney nyilatkozatából derült ki, hogy vége a zenekarnak. Az énekest azóta is sokan vádolják mindezért, McCartney most elárulta, kinek a döntése állt a háttérben valójában. A csapat feloszlását követő jogi harcról pedig állítja: a többi tag utólag hálás volt, amiért beperelte őket. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...