Több eltűnt gyereket is keres a rendőrség

Startlap - Startlap
A rendőrség keresi őket, és a lakosság segítségét is kéri.

A BRFK XX. és XXIII kerületi Rendőrkapitánysága mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja Orsós Évát, illetve Püsök Attilát – írja a police.hu.

Orsós Éva 14 éves, 150 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú barna haja és barna szeme van, szeptember 27-én, csütörtökön tűnt el. Reggel 7 óra körül Pesterzsébeten látták legutóbb, azóta nem adott életjelet magáról.

 

Fotó: police.hu

Püsök Attila korábban, szeptember 21-én tűnt el, legutóbb aznap délelőtt 10 óra körül látták Gyálon. A 19 éves fiú 180 centiméter magas, eltűnésekor szürke melegítő felsőt, szürke farmernadrágot és szürke bakancsot viselt

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányt, illetve fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményeiről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Azonban nemcsak a budapesti rendőrségnél jelentettek be eltűnést, hanem Kiskunhalason is. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság két holland fiatalembert keres, Kevin Wiersumot és Sietze Ricardo de Vriest.

A 17 éves Kevin Viersum körülbelül 185 cm magas, vékony testalkatú, szeme színe barna. Arca kerek, pelyhedző bajuszt visel. A haja fekete, amely oldalt fel van nyírva, felül pedig 3-4 centiméter hosszú, zselézett. A 16 éves Sietze Ricardo de Vries 174 cm magas, vékony testalkatú. Szeme kék, az arca enyhén szeplős. A haja vörös, oldalt szintén fel van nyírva, felül hosszabb, 3-4 centiméteres, zselézett.

A két fiatalkorú szeptember 27-én reggel 9 óra körül tűnt el Tompáról.

Fotó: police.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság is a lakosság segítségét kéri. Aki felismeri a két fiút, jelenlegi tartózkodási helyükről tud bármit, vagy látta őket, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ez is érdekelhet

képcím

Szél Bernadett: Merkely Bélának nincsenek meg azok a kórházi...

képcím

444: kijózanító közvélemény-kutatást kapott az ellenzék

képcím

Visszafogja a kormány az irtózatos költekezést, amivel...