Tikárnőből grófné és Erzsébet kedvence lett: ő veszi át Meghan helyét

Startlap - Startlap
A közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem Katalin a királynő kedvence, hanem a munkáscsaládból származó Zsófia, akire kínos botránya ellenére is saját lányaként tekint Erzsébet, így ő lehet az "új Meghan". Bulvárösszefoglaló.

Tudod, ki Erzsébet királynő kedvenc menye? A munkáscsaládba született Zsófia grófné, aki most Meghan Markle helyébe lépett

Sokan azt gondolják, hogy Katalin hercegné Erzsébet kedvence, de ez nincs így. Ezt a megtisztelő címet a nálunk kevéssé ismert Zsófia wessexi grófné, vagyis Sophie Helen Rhys-Jones birtokolja, aki a királynő legkisebb fiának, Eduárd hercegnek a felesége immár több mint 20 éve. A grófné ismerői szerint Zsófia származása ellenére még az uralkodónál is kifinomultabb, Erzsébet nem véletlenül tekint rá saját lányaként. Külön érdekes, hogy Zsófia egy régi és amúgy kifejezetten kínos botránya nemhogy ellene fordította II. Erzsébetet, hanem csak jobban megerősítette viszonyukat. Zsófia izgalmas személyiségéről, életéről és a királynővel való kapcsolatáról itt olvasgathatsz.

“Igyekezni kéne ezzel a kórházzal, mert újabb meséket szeretnék írni” – megrázó részletek derültek ki Csukás István haláláról

A 83 évesen elhuny író a sajtó értesülései szerint a már másfél hete nem volt eszméleténél, amikor a kórházban meghalt. Erre a linkre kattitnva elolvashatod Húros Annamária díszlettervező drámai nyilatkozatát Csukás István utolsó napjairól, valamint Bodrogi Gyula is megszólal.

Fecsó: Még mindig szeretem Vivit

Zajos válásukhoz képes meglepő vallomással állt elő Fecsó volt feleségéről, Vasvári Vivienről. Ha érdekel, mit mondott, akkor ide érdemes kattintani.

Tom Cruise is megszívta a koronavírust

Nem, nem lett beteg, viszont igen kellemetlenül érinti őt a járvány. Mit jelent ez pontosan? Innen kiderül.

A 73 éves Cher arca hátborzongatóan ránctalan

Az énekesnő ha akarná sem tudná titkolni plasztikai beavatkozásait, amelyek eredményeképpen a vonásai kissé megváltoztak, de alapvetően egész ízlésesre sikerült a dolog. Csak bár ne tudnánk, hogy Cher májusban ünnepli a hetvennegyediket, mert kora ismeretében elég kísértetiesen hat a ránctalan arca. Erről te magad is meggyőződhetsz, ha megnézed ezeket a képeket, amelyeken farmerben és pulcsiban állt kamera elé az irreálisan fiatal ábrázatú nagymamakorú popdíva.

Tallós Rita feljelentést tesz az Orvosi Kamaránál

 

 

A színésznő 27 éves unokaöccse esete miatt fordul a Magyar Orvosi Kamarához.

Bordán Lili gyermeket vár

A tengerentúlon élő 37 éves színésznőről és terhességéről ebben a cikkben írnak.

“Félek attól, mi derülne ki” – Benkő László nem meri megnézni a róla készült jelentéseket

Középiskolásoknak tartott tárlatvezetést az Omega együttes tagja a Terror Házában a Kommunista Diktatúrák Áldozatainak Emléknapja alkalmából. Az esemény apropóján Benkő László elmesélte, milyen volt a kultúrpolitika által „támogatott” együttesként az élet. 

Dér Heni: A második randitól gyakorlatilag együtt is élünk Gerivel

Az énekesnő már korábban elismerte, hogy ő kezdeményezett új fiújánál, a konyhafőnökös Bakos Gergőnél, de ezúttal egészen részletesen elmesélte, hogyan indult a kapcsolatuk, plusz az is kiderült, hogy rohamléptekkel haladnak előre, és Dér Heni máris babát akar. Részletek itt.

Anna hercegnő kutyakiképzője agyonlőtte feleségét, és majdnem magával is végzett

Fotó: Finnbarr Webster/Getty Images

A 67 éves John Zurick szombaton egy puskával végzett feleségével. A gyilkosság körülményeit ebből a cikkből ismerheted meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Schobert Norbiék újraházasodtak: Rubint Réka gyönyörű...

képcím

Terézváros polgármestere beszólt Horváth Évának