Tiborcz István segített a koronavírusban elhunyt mórahalmi mentős családján

Startlap - Startlap
Orbán Ráchel férje először neve elhallgatását kérő üzletemberként adakozott, aztán mégis a nyilvánosság elé lépett, és közös fénykép is készült a karácsonyi ajándékokkal. Esti hírösszefoglaló.

MTI Fotó: Burger Barna

Tiborcz István segített a koronavírusban elhunyt mórahalmi mentős családján

A 47 éves férfi halála után családja nem tudta fizetni a hiteleket. Orbán Ráchel férje először neve elhallgatását kérő üzletemberként adakozott, aztán mégis a nyilvánosság elé lépett, és közös fénykép is készült a karácsonyi ajándékokkal. Íme.

Márki-Zay Péter: Nagy megtiszteltetésnek venném, ha Gyurcsány Ferenc nem szólítana kapitánynak

Az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje azt mondja, ha a DK elnöke valóban azt szeretné csinálni amit ő kér, akkor ne posztoljon olyanokat, amire szombaton sor került. Márki-Zay Péter az ATV képernyőjén mesélt Gyurcsány Ferenchez fűződő viszonyáról. Interjú.

Jakab Péter seggre esett a Parlamentben, amikor megpróbálta visszaadni Tállainak a bohóccsomagját

Tállai András némi gyurcsányozás kíséretében nyújtotta át a Jobbik elnökének karácsonyi ajándékát, aki a meglepetés tartalmához illő stílusban sikeresen elveszítette egyensúlyát. A kiváló jelenetet erre a linkre kattintva nézheted meg videón.

Völner Pál aznap is elfogadott 5 millió forint kenőpénzt, amikor Magyarország szolgálatára felesküdött

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Gondolhatnánk, hogy Varga Judit igazságügyminiszter hivatali vesztegetéssel vádolt egykori jobbkeze számára három évvel ezelőtti májusi eskütételének napja duplán emlékezetes lehetett, de a legfőbb ügyészség szerint Völner Pálnak sok hasonló napja volt, további 78 millió forintnyi csúszópénz felvételével gyanúsítják. Bővebben.

Ez a 10 éves kisfiú az első, aki Magyarországon megkapta a gyerekeknek járó koronavírus elleni oltást

A kormány hivatalos Facebook-oldalán jelent meg a fénykép az 5-11 éves gyermekek első vakcinájának beadásáról. Fotó.

Nyílt levelet küldött a fideszes vezetőknek az Alkotmánybíróság a kétharmados törvények feles többséggel való eltörléséről

Sulyok Tamás elnök Áder Jánoshoz, Kövér Lászlóhoz és Orbán Viktorhoz címzett írása szerint az egyes pártok “és velük szimpatizáló értelmiségi körök által egyértelműen támogatott nézetek” a jogállamiság elleni “közvetlen és súlyos támadások, amelyek egy demokratikus jogállamban teljességgel elfogadhatatlanok”. Bővebben.

Völner-botrány: lenullázzák a bírósági végrehajtói álláspályázatokat

Az Országgyűlés kedden az energetikai és közlekedési tárgyú salátatörvénybe illesztett határozattal néhány nappal az eredményhirdetés előtt megszavazta a folyamatban lévő bírósági végrehajtói pályázatok érvénytelenítését, amelyek meghirdetése idején se Schadl György, se Völner Pál nem tudhatott az ellenük folyó nyomozásról. További információkért katt ide.

Kenderolajjal átitatott jegyeket árul a berlini BKV

Getty Images

A német főváros tömegközlekedési vállalata legális és illegális kábítószerek fogyasztását egyaránt ellenzi, de a kenderolaj nem is drog. A jegyek egy napig érvényesek, utána lehet őket megenni. Videó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter közös élő vitára hívja Orbánt és Gyurcsányt a...

képcím

Gyurcsány Ferenc nekiment Magyar Péternek, de a nevét egyszer se...

képcím

Trócsányi László visszautasította a Fidesz-KDNP felkérését