The Sun: Putyin rosszul lett, a programjait is lemondták

Startlap - Startlap
A brit napilap szerint Oroszország elnöke egy sajtóértekezleten lett rosszul. Esti hírösszefoglaló.

Putyin rosszul lett, sürgős orvosi segítséget vett igénybe

Az orvosai utasították, hogy ne vállaljon a továbbiakban „hosszabb” nyilvános szereplést. Arról, hogy mi is történt, arról itt lehet többet megtudni. 

ifj. Lomnici Zoltán szerint nem lehet Horn Gyuláról utcát elnevezni Budapesten

MTI Fotó: Soós Lajos

A fideszes alkotmányjogász a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntésével kapcsolatban reagált, amely szerint az egykori miniszterelnökről neveznének el egy XIII. kerületi sétányt. Lomnici magyarázatát arra, miért nem lehet Hornról utcát elnevezni, itt lehet elérni.

Szijjártó Péter: Paks II. megkapta az egyik legfontosabb engedélyt

Fontos mérföldkőhöz érkezett Paks II. építésének előkészítése, ugyanis a projekt megkapta az egyik legfontosabb engedélyt az Országos Atomenergia Hatóságtól. Részletek

Pedagógusok demonstráltak a fővárosban

A megszűnő Emmi Szalay utcai épülete előtt tartott tiltakozást szombat délután a Pedagógusok Demokratikusz Szakszervezete (PDSZ). A tanárok a pálya egyik legrosszabb jelenségére kívánták felhívni a figyelmet. Részletek.

Egy orosz szakértő szerint Magyarország még nem áll készen Kárpátalja lerohanására

Rejtély, hogy miért jött fel ez a téma a FÁK-országok Intézetének igazgatóhelyettesénél, aki az orosz állami hírügynökségnek nyilatkozott. Vlagyimir Zsarihin mondatai ide kattintva érhetőek el.

Vasárnap katonai konvojjal találkozhatunk

Katonai menetoszlopra kell számítani az ország több főközlekedési útján vasárnap. A menetoszlop a Bakony térségét és az M3-as autópálya vonalát is érinti. Mutatjuk, egész pontosan hol lassíthatja a forgalmat a katonai konvoj. 

Vizsgálatot indítottak a Wizz Air vezérigazgatójának kijelentése miatt

Váradi József egy értekezletről kiszivárgott felvételen azt ecseteli az alkalmazottainak, hogy túl sokan vesznek ki szabadságot. Az ügyről részletesebben itt lehet tájékozódni

Hatodik éve veszteséges a Csíki Sör

MTI Fotó: Veres Nándor

A román hatóság a héten leállíttatta a Csíki Csipsz 33 termékének a gyártását és forgalmazását, ráadásul a Csíki Sör tulajdonosának újabb pénzeket kell betolnia a cégbe, miután az 2021-ben is veszteséges lett. Immáron egymást követő hatodik esztendőben. Íme

Új magyar siker a gyógynövény alapú fájdalomcsillapító

Gondos kutatómunka áll a frissen bejelentett magyar innovációs gyógynövény alapú fájdalomcsillapító, a Herbapirin mögött. Az összetételéről és hatóanyagairól innen lehet megtudni minden lényegeset. 

 

Címlapkép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Mihail Mecel

Ez is érdekelhet

képcím

Szijjártó: 14 magyart menekítettek ki Szudánból

képcím

Az oroszok elvágták a lengyeleket a Barátság olajvezetéktől - a...

képcím

Érdekes kijelentést tett Szijjártó: a hét hírei képekben