Kiemelt Hírek 2019. szeptember 25.

Terry Black lánya megtalálta apja végrendeletét

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 25.
Az előadóművész egy nagyon fontos dologról nyilatkozott végakaratában. Bulvárösszefoglaló.

Terry Black lánya megtalálta apja végrendeletét

Terry Black jó barátja, Mónika számolt be arról, hogy a másfél héttel ezelőtt elhunyt művész lánya, Fanni megtalálta édesapja végrendeletét. Mónika ebből egy nagyon fontos részletet elárult, és arról is beszélt, hogy milyen nagy a gyermekek fejében a “zűrzavar”, mióta magukra maradtak. A teljes nyilatkozat itt olvasható.

“Egy klasszikus, igényes férfimodellt testesítek meg itthon” – közölte Berki Krisztián, amikor kifejtette, miért vesz fel minden nap új inget, amire természetesen hihetetlenül magas összeget költ

Bizonyára mindenkit hatalmas örömmel tölt el, hogy közeledik Berki Krisztián fantasztikusan kreatívan elnevezett ÜBERKIrály című realityjének új része, és ennek már a beharangozója is elég durvára sikerült. A Sláger TV-n sugárzott sorozatról kiadott sajtóközleményből ugyanis kiderült, hogy a főpolgármester-jelölt soha nem vesz fel egy inget kétszer, és nem éppen tescós felsőket vásárol, szóval finoman szólva merész összeget emészt fel ezen hobbija. De nem csupán a pénz az, ami miatt érdemes elolvasni az itt található közleményt, hanem azért is, mert Berki minderről szokásához híven patologikusnak tűnő magabiztossággal nyilatkozik.

Tóth Gabi megmutatta születendő gyermeke szobáját

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Végre ősz🙏🏻🍁🍂🌿 #nonopilla #nonopillaszerelem5éve

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Mióta Tóth Gabi és Krausz Gábor pár hónappal ezelőtt jelezte, hogy hamarosan hárman lesznek, folyamatosan jönnek az újabb és újabb részletek a babavárásról. Ezúttal a leendő gyerekszobába engedtek betekintést.

Harry herceg és Meghan Markle szuperszerelmes csókja bizonyosan kiverte a királyi protokoll biztosítékát

Két napja kezdte meg afrikai körútját Harry herceg és felesége, de a jeles eseményről – amely ezt a jelzőt mindösszesen azzal érdemelte ki, hogy a hercegné szülése óta ez az első hivatalos közös külföldi útjuk – máris egy csomó remek fotó készült.

Will Smith találkozott Kulcsár Edinával

Will Smith tavaly nálunk forgatta a Gemini Mant, és ennek promótálása okán újra Magyarországra érkezett a születésnapján. Kulcsár Edina pedig máris találkozott és beszélgetett vele, amelyről ebben a cikkben láthatsz fotót.

Smith ingyenes koncertet is ad Budapesten, a próbákról megosztott egy videót, amit erre a linkre kattinva nézhetsz meg. Ugyanitt az is kiderül, hol lesz a fellépés.

Pásztor Erzsi jól beszólt a kolléganőinek

Pásztor Erzsi tegnap ünnepelte 83. születésnapját, amelynek apropóján interjút készítettek vele. A beszélgetés legérdekesebb része kattintás után olvasható: Pásztor keményen beszólt kolléganőinek, miközben a hírességek és a rajongók viszonyán elmélkedett.

 

Hosszú Katinka a válás óta először jövő hétvégén fog találkozni volt férjével

Hosszú Katinka és Shane Tusup a jövő hétvégén nézhetnek szembe először egymással válásuk óta, egy alapjaiban új felállásban, mint amit a régi időkben megszoktunk. Részletek itt olvashatók a furcsa randiról.

Ladányi Jancsó Ábel romantikus posztban védelmezi a sokat bírált házasságát

Az Ázsia Expressz második évada indulása óta egyre többen szidják Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel házasságát. A fotós legfrissebb instás bejegyzésében nekik üzent, amikor megvédte kapcsolatát.

“Kaptam egy nagy sallert a feleségemtől, tartok is az esti teljes adástól. A fiamnak sem tetszett a dolog” – Gáspár Zsolt Demcsák Zsuzsa miatt veszett össze a feleségével

Már leírni is fáj, hogy a mai napot sem ússzuk meg Demcsák Zsuzsa nélkül, de muszáj, mert megint érkezett róla egy hír, és amíg az Ázsia Expressz tart, ez nyilván így is marad. Nos, most éppen az derült ki, hogy Gáspár Zsolt családjában komoly veszekedés robbant ki Demcsák Zsuzsa miatt, és a fenti idézetből látszik, hogy a dolgot nem túloztuk el.

Lenny Kravitz meglepte ötéves rajongóját, aki annyira cukin reagált, hogy muszáj megnézned videón

Fotó: Sean Gallup/Getty Images for GQ

Justin Wilson II nevét olvasván nem egy kisgyereket képzelünk el, pedig azt kellene, Justin ugyanis jelenleg ötéves, és négyéves kora óta ismerik őt az emberek, ekkor történt, hogy tökéletesen eldobolta Lenny Kravitz egyik számát. A kisfiú a napokban Ellen DeGeneres műsorának vendége volt, ahol újra dobolt, majd előadása vége felé maga Lenny Kravitz is megjelent, Justin meg persze őrült lelkesen fogadta, és tudjuk jól, hogy kevés aranyosabb dolog van egy örömtől felturbózott ötévesnél. Sőt, még egy gigantikus Pókember-csomagot is kapott, fokozva a fokozhatatlant. A nagy találkozást, valamint azt, hogyan dobol a kis csodagyerek, ebben a cikkben nézheted meg videón.

Keresés az oldalon