"Terhes voltam, Peti" - Demcsák Zsuzsa meghökkentő dolgokat vallott be első házasságáról Hajdú Péternek

Startlap - Startlap
Azt mondja, annyira akarta, hogy majdnem belehalt. Bulvárösszefoglaló.

“Terhes voltam, Peti” – Demcsák Zsuzsa meghökkentő doltokat vallott be első házasságáról Hajdú Péternek

Igen érdekes pillanatokat szerzett a nézőknek Demcsák Zsuzsa az Összezárva Hajdú Péterrel vendégeként: egyrészt itt derült ki, hogyan csábította szexre őt annak idején a műsor házigazdája, másrészt igencsak meglepő dolgokat fedett fel előző házasságáról. Mivel Hajdú Péter különös flörttechnikájáról már korábban hírt adtak, ez a cikk csak az utóbbi témáról szól, viszont videó is van benne.

Kunhalmi Ágnes összeütközött a 2-es villamossal

Az MSZP társelnöke a Facebook oldalán számolt be arról, hogyan szenvedett balesetet kedd reggel. Íme a bejegyzés.

Czutor Zoltán: Egy gennyesen fröcskölő fekélyes seb a Dér Heni

A Nyerő Páros új évada egyelőre remekül halad, hiszen gyorsan sikerült elérni, hogy tömeges gyűlölködéseknek lehessünk a szemtanúi. Rácz Jenő után Dér Heni lett az aktuális közellenség, de ő mélyebbre jutott az utálat latrinájában, mint a Michelin-csillagos séf. Erre a linkre kattintva Czutor Zoltán fenti, gyönyörű mondatának hátteréről olvashatsz, itt pedig arról, hogy támadják a kommentelők Dért.

A koronavírusos Vadon Jani megszólalt: “Olyan lázgörcsre ébredtem, hogy moccanni sem tudtam”

Vadon az egyike a Rádió 1 munkatársainak, akiknek pozitív tesztje miatt otthoni munkavégzésre álltak át. Az ötvenéves rádiósnak nincs szerencséje, a vírus finoman szólva nem tünetmentesen jutott el hozzá. Ha érdekelnek a részletek, akkor ezt a cikket olvasd el.

Veszélyben lehet Vajna Tímea amerikai állampolgársága

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for HFA

Andy Vajna özvegyének közeli ismerőse jelezte, hogy Vajna Timinek azonnal lépnie kell, amennyiben nem akarja elveszíteni a tengerentúli állampolgárság lehetőségét. Mi áll ennek a hátterében? Innen kiderül.

Katus Attila: Rögtön éreztem, hogy ez két évig fog tartani és hatással lesz a munkámra

Farkas Franciska színésznő és Pásztor Anna énekesnő után ezúttal Katus Attilát kérdezték a 24.hu videós interjúi sorában arról, hogyan változtatta meg életét és anyagi helyzetét a vírus. Katusnak azonban a beszélgetés előtt néhány nappal volt egy balesete, így ez is szóba került. Íme a felvétel.

Császár Előd először beszélt 22 évvel ezelőtti balesetéről: “A halálos ágyamon is pontosan fogok emlékezni a csattanás hangjára”

A 47 éves énekes 1998 decemberében frontálisan ütközött egy rendőrautóval, amelynek következtében egy fiatal rendőr meghalt. Mióta a bírósági ügyet lezárták, Császár Előd nem nyilatkozott a tragédiáról, egészen mostanáig. A TV2-nek adott interjújában tisztázza a baleset miatt róla terjengő téves előítéleteket és híreket, és elmeséli, milyen örökké tartó lelki traumát okoztak nek a történtek. Részletek itt.

Bejelentették, mikor indul újra Scherer Péter új sorozata, az Apatigris

Ugyan eredetileg tavasszal, éppen a járvány első hulláma közepén már elindult az Apatigris, de a csatorna döntésének értelmében későbbre halasztották a folytatást. Már nem kell sokat várni rá – további információkért kattints ide.

Ilyet se szoktunk látni: Charlize Theron megmutatta a gyerekeit

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

A dél-afrikai születésű világhírű színésznő sokakat zavarba hozhat, akik nem ismerik a családi hátterét, ha a gyerekeire kerül a sor: a kilencéves Jackson igazából nem is kisfiú, és gyerekek egyáltalán nem hasonlítanak a büszke mamára. Hogy is van ez? Fotó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Nagyon erős járványt várnak a következő hetekre a háziorvosok